NOORDZEE FM

Sylvana verlengt haar contract bij Noordzee FM

RTL4 presentatrice Sylvana Simons heeft haar contract met Noordzee FM met een jaar verlengd. Sylvana zal bij Noordzee FM al haar aandacht gaan richten op het succesvolle programma Sylvana's Soul dat vanaf 5 april iedere vrijdagavond tussen 21.00 en 24.00 uur te beluisteren zal zijn op Noordzee FM.

Het programma verschuift hiermee van de zaterdagavond naar de vrijdagavond. Sylvana brengt in Sylvana's Soul de beste en lekkerste funk, r&b, hip-hop, disco, en soulmuziek vanaf 1960 tot nu. Met de komst van Sylvana's Soul naar de vrijdagavond schuift het programma 80's Flashback door naar 19.00 uur. De beste jaren 80 muziek hoor je vanaf vrijdag 5 april tussen 19.00 en 21.00 uur.

Noordzee FM is een commercieel muziekstation dat zich richt op de jonge, volwassen luisteraar. Alleen de allergrootste internationale en Nederlandse pophits hoor je 24 uur per dag op Noordzee FM. Zoals de hits van Enrique Iglesias, Jewel, Robbie Williams, Anastacia, Westlife, maar ook die van Volumia!, BlOF, en Twarres. Kijk voor de frequenties en meer informatie op www.noordzeefm.nl. Noordzee FM. LEVEN OP MUZIEK!

Naarden, 26 maart 2002

Noot voor de redactie,