Provincie Zuid-Holland

14-03-2002

Spreekuur gedeputeerde Houtman op 27 maart in Ouddorp

Op woensdag 27 maart houdt gedeputeerde Rinus Houtman een spreekuur in Ouddorp voor de inwoners van Goeree-Overflakkee. De provincie wil door de organisatie van spreekuren van de verschillende gedeputeerden de inwoners van Zuid-Holland de gelegenheid bieden hun vragen en/of wensen aan het provinciebestuur voor te leggen.

Het spreekuur vindt plaats in Verenigingsgebouw 'Dorpstienden', Dorpstienden 4 in Ouddorp van 17.00 tot 18.00 uur. Bezoekers dienen zich van tevoren telefonisch aan te melden. Dit kan tot dinsdag 26 maart tot 12.00 uur via telefoonnummer 070 441 70 13. Voor meer informatie over de provincie Zuid-Holland: www.pzh.nl

In het streekplan Zuid-Holland Zuid is richting gegeven aan de hoofdlijnen van de ruimtelijke inrichting van Goeree-Overflakkee. De provincie geeft aan de uitvoering van het streekplan gestalte via deelname aan projecten in het gebied. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om de ontwikkeling van plannen voor verblijfsrecreatie of natuur, gecombineerd met waterberging en extensieve recreatie. Verder heeft de provincie aandacht voor de verkeersveiligheid op het eiland.

Ook draagt de provincie bij aan het behoud en de verdere ontwikkeling van het cultureel erfgoed, zoals monumenten, molens en archeologie. Verder stimuleert zij de ondersteuning van het bibliotheekwerk, de amateurkunst, en de cultuureducatie op school en steunt zij projecten die de deelname aan kunst en cultuur stimuleren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Suzanne van Lith van de afdeling communicatie, telefoon 070 441 63 47.