Ingezonden persbericht

Pers/Paasbrunch Sybase in Amsterdam

UITNODIGING SYBASE PERS/PAASBRUNCH

Datum: Woensdag 27 maart a.s.

Aanvang: 11.30 uur

Locatie: Miranda Paviljoen, Amsteldijk 223 te Amsterdam

Beste Redactie,

Hierbij nodigen we u graag uit voor de Pers/Paasbrunch die Sybase houdt op 27 maart as. in het Miranda Paviljoen, Amsteldijk 223 te Amsterdam.

Het informele karakter van de Sybase-perslunches is inmiddels een traditie; toch is er ook nu weer genoeg nieuws om en passant ter sprake te laten komen.

Zo is er de gloednieuwe e-Business oplossing CeBS waarmee telecombedrijven hun eigen bedrijfsprocessen kunnen integreren met die van hun bedrijfspartners tot één logische keten.

En de primeur die Sybase-dochter iAnywhere Solutions tijdens CeBIT naar buiten bracht: de 'always available' technologie op de Sony/Ericsson Smartphone. Wie de presentatie in Hannover heeft gemist, kan de slimme mobiele telefoons alsnog in een e-banking toepassing aan het werk zien.

Uiteraard zorgen we er voor dat eventuele vragen over deze en andere onderwerpen snel van een deskundig antwoord zullen worden voorzien.

Wij stellen het zeer op prijs vooraf te vernemen of wij op uw komst mogen rekenen. U kunt dit eenvoudig kenbaar maken door deze e-mail te retourneren of ons te bellen (030- 6051415).

Met vriendelijke groet,
Presscom PR & Marketing b.v.
Theo Vrugt