Provincie Flevoland



Provincie kapt bomen tussen Dronten en Elburg

De provincie Flevoland kapt dit voorjaar een deel van de oude populieren langs de Oldebroekerweg en de Elburgerweg in de gemeente Dronten. De rooiwerkzaamheden zullen enige overlast veroorzaken voor het doorgaande verkeer en de omwonenden. De werkzaamheden beginnen woensdag 27 maart en duren ongeveer drie weken.

Tijdens de werkzaamheden zal het verkeer in goede banen worden geleid door verkeerslichten ter hoogte van de plek waar mensen aan het werk zijn. Daardoor kan er enige vertraging ontstaan. Het verwijderen van de oude populieren is nodig vanwege de aanleg van een betonnen fietspad later dit jaar langs een gedeelte van de Oldebroekerweg en de Elburgerweg. Langs de Oldebroekerweg wordt de rij populieren tussen het huidige fietspad en de rijbaan verwijderd, ter hoogte van de Alikruikweg en de Elburgerweg. Langs de Elburgerweg betreft het de populieren aan de zuidzijde, tussen de Oldebroekerweg en de Spijkweg.

Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot de medewerkers van het provinciaal steunpunt te Dronten, bereikbaar op het telefoonnummer (0321) 31 24 41.