PLANET MEDIA GROUP

Hattrick voor Planet Internet

Hattrick voor Planet Internet: beste internetprovider, beste helpdesk en beste breedbandprovider

Amersfoort, 27 maart 2002 - Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de PC Consument Awards, ontving Planet Internet drie onderscheidingen. De lezers van het computermagazine verkozen Planet Internet tot beste internetprovider, beste helpdesk en beste breedbandprovider van Nederland. Met deze drie onderscheidingen bevestigt Planet Internet haar reputatie als meest bekroonde internetaanbieder in Nederland. Recentelijk dit jaar, ontving Planet Internet van Reader s Digest de titel meest betrouwbare merk internetprovider. Sinds 1997 heeft Planet Internet bij de uitreiking van de PC Consument Awards ieder jaar één of meerdere prijzen ontvangen.

De Award voor beste internetprovider wint Planet Internet voor de vijfde keer, de onderscheiding als beste helpdesk wordt voor de derde keer in ontvangst genomen. Het is de eerste keer dat Planet Internet tot beste breedbandprovider is uitverkozen.

Publieksprijs
De PC Consument Award is een publieksprijs die jaarlijks door het maandblad PC Consument wordt uitgereikt. De verkiezing bestaat uit een telefonische enquête onder 800 abonnees. Zij kunnen uit een door de redactie samengestelde lijst, hun stem uitbrengen voor de nominaties. Uiteindelijk worden binnen elke categorie drie genomineerden gekozen, waarvan degene met de meeste stemmen de PC Consument Award wint. In de categorie beste internetprovider was Het Net één van de twee andere genomineerden.

Planet Internet is sinds 1996 met diverse prijzen bekroond.

1996 Computer!Totaal trofee voor Beste Internet Aanbieder en Beste Internet Site
1997 Computer!Totaal trofee voor Beste Internet Aanbieder
1999 Computer!Totaal trofee voor Beste Internet Aanbieder 1997/98 PC Consument trofee voor Beste Internet Provider
1998/99 PC Consument trofee voor Beste Internet Provider
1999/00 PC Consument trofee voor Beste Internet Provider en Beste Servicedesk van een Internetprovider
2000 Computer!Totaal trofee voor Beste Betaalde Internetprovider, Beste Helpdesk en Beste Service & Support
2000/01 PC Consument Award voor Beste Provider en Beste Servicedesk
2001/02 Reader s Digest meest betrouwbare merk internetprovider 2001/02 PC Consument Award voor Beste Provider, Beste Servicedesk en Beste Breedbandprovider

Over Planet Internet
Planet Internet is met 665.000 abonnees één van de grootste internetaanbieders met één van de best bezochte websites van Nederland (www.planet.nl). Planet Internet is een onderdeel van Planet Media Group (www.planetmediagroup.nl) in Amersfoort, dochter van KPN. 29)