NOORDZEE FM

Rockballads Weekend op Noordzee FM

De beste rockballads allertijden hoor je aanstaande zaterdag en zondag op Noordzee FM. Een heel weekend de rockballads van Anouk, Bon Jovi, U2, Queen en vele anderen en met de Rockballads Top 100 als hoogtepunt op zondag.

Zaterdag zijn de gehele dag verschillende rockballads te horen en op zondag kan je weer genieten van een Top 100 geheel door de luisteraars samengesteld. 'De Rockballads Top 100' begint zondag om 11:00 uur en duurt tot 19.00 uur.
Je kunt nog tot zaterdag je favoriete rockballad kenbaar maken via het stemformulier op de site van Noordzee FM.

Het Rockballads Weekend is er één uit de serie van de maandelijkse Special Weekends. Het volgende Special Weekend in de reeks is het Nederpop Weekend op 27 en 28 april. Voor deze Top 100 kan je vanaf maandag 15 april ook een stem uitbrengen op jouw favoriete Nederpophit via www.noordzeefm.nl.

Noordzee FM is een commercieel muziekstation dat zich richt op de jonge, volwassen luisteraar. Alleen de allergrootste internationale en Nederlandse pophits hoor je 24 uur per dag op Noordzee FM. Zoals de hits van Enrique Iglesias, Jewel, Robbie Williams, Anastacia, Westlife, maar ook die van Volumia!, BlOf, en Twarres. Kijk voor de frequenties en meer informatie op www.noordzeefm.nl. Noordzee FM. LEVEN OP MUZIEK

Naarden, 27 maart 2002

Noot voor de redactie,