NOORDZEE FM

Uitreiking opbrengsten van The Morning Call veiling

De opbrengst van de veiling in The Morning Call, de ochtendshow van Noordzee FM, een bedrag van 3306 euro, is afgelopen vrijdag aangeboden aan de CliniClowns, de Nederlandsche Brandwondenstichting en het Ronald McDonaldfonds.

Eind januari werden in The Morning Call veiling persoonlijke zaken van bekende Nederlandse en internationale artiesten geveild zoals een gesigneerde thermoskan van de populaire band BlOf, de wekkerradio van Alicia Keys, gesigneerde koffiemokken van Atomic Kitten, de pyjama van Marco Borsato, de föhn van Sita en nog veel meer. Iedere ochtend werden de items geveild tegen het hoogste bod. The Morning Call met Colin Banks is iedere werkdag te beluisteren tussen 06.00 uur en 10.00 uur op Noordzee FM.

Noordzee FM is een commercieel muziekstation dat zich richt op de jonge, volwassen luisteraar. Alleen de allergrootste internationale en Nederlandse pophits hoor je 24 uur per dag op Noordzee FM. Zoals de hits van Enrique Iglesias, Jewel, Robbie Williams, Anastacia, Westlife, maar ook die van Volumia!, BlOf, en Twarres. Kijk voor de frequenties en meer informatie op www.noordzeefm.nl. Noordzee FM. LEVEN OP MUZIEK

Naarden, 27 maart 2002

Noot voor de redactie,