Ingezonden persbericht


Persbericht

DIRECTIE AMYYON UITGEBREID

Beoogde groei in 2002 vraagt om extra aandacht in sales en services

Groningen, 27 maart 2002 - Amyyon, leverancier van software-systemen voor Customer Relationship Management (CRM), heeft bekendgemaakt haar directie met de komst van Wim Cremer uit te breiden. Wim Cremer vormt nu gezamenlijk met Hans Piëst, die sinds 2000 de directie voert over Amyyon, de tweehoofdige directie.

Met het aantrekken van Wim Cremer zet Amyyon een goede stap in de realisatie van de groeidoelstellingen voor 2002. Wim Cremer zal zijn aandacht richten op professional services en marketing. De aandachtsgebieden van Hans Piëst zijn R&D en de verkoop van licenties.

Over Wim Cremer

Wim Cremer (59) begon zijn commerciële loopbaan in de jaren zestig. In 1995 startte hij Minihouse O&I Services bv, een succesvol softwarehuis in Groningen. Hij is sinds vele jaren bekend met Amyyon, en wil nu zijn kennis en ervaring inzetten om de beoogde groei in 2002 te realiseren.

Cremer ziet een groeiende markt voor CRM-systemen. Hij meent dat organisaties die de waardering voor hun klant hoog in het vaandel hebben, het gedachtegoed rond CRM zullen adopteren. Amyyon biedt hiervoor bij uitstek de geschikte hulpmiddelen in de vorm van software, kennis en ervaring , aldus Cremer. Hoe ziet hij het jaar 2002 voor Amyyon? Cremer: Om ons blijvend in de top van aanbieders van CRM-software in Nederland te profileren, voorzie ik voor Amyyon een substantiële, gecontroleerde groei in zowel omzet als omvang.

Over Amyyon

Het Nederlandse Amyyon ontwikkelt en implementeert sinds 1988 systemen voor Customer Relationship Management, zowel voor zakelijke als consumentgeoriënteerde toepassingen. Organisaties als Telfort, Boer & Croon, Schouten & Nelissen, Connexxion en de gemeente Groningen maken gebruik van Amyyon CRM-systemen. Meer informatie over Amyyon is te vinden via www.amyyon.nl.



Ingezonden persbericht