Chrysler Nederland


27 maart 2002

Jeep® Grand Cherokee Laredo Limited Edition
De basisuitvoering van de Jeep® Grand Cherokee, de Laredo, is nu ook leverbaar als Limited Edition. Deze uitvoering onderscheidt zich door de in carrosseriekleur gespoten bumpers en zijpanelen, die voorheen alleen in grijs leverbaar waren.


* Uniek pakket met bumpers en zijpanelen in carrosseriekleur
* Voordeel voor consumenten van 900,-

De verkooporganisatie van Jeep signaleerde de toenemende interesse van de consument naar in kleur meegespoten bumpers. Verkoopdirecteur Rob Berrevoets: In het grijs springen panelen en bumpers iets nadrukkelijker in het oog en er is een opvallende belangstelling voor bumpers en panelen in dezelfde kleur die minder opvallen. Met de komst van deze Limited Edition kunnen we prima op die vraag inspelen.

De waarde van het pakket bedraagt 1.500,-, maar kost op de geelkenteken uitvoering slechts 600,- inclusief BTW en BPM. Het voordeel voor de klant bedraagt dus 900,-. Voor de bedrijfswagenversie kost het pakket 365,- (exclusief BTW).

De Jeep® Grand Cherokee is leverbaar met een reeks motoren, bestaande uit een nieuwe 2.7 vijfcilinder Common Rail Dieselmotor, een 4.0 liter zescilinder benzinemotor (Laredo en Limited), een 4,7 liter V8 benzinemotor (Limited) en een nieuwe, extra sterke 4.7 liter V8 High Output motor (Overland) met een vermogen van 190 kW (258 pk). Naast de basisuitvoering Laredo kent het programma nog de compleet uitgeruste Limited-uitvoering en als top of the line model de uiterst luxueuze Overland-uitvoering. De Grand Cherokee Laredo is leverbaar vanaf 51.335,-, de Limited begint bij 58.735,-.
De Grand Cherokee Overland ten slotte kost 67.735,-. In een bedrijfswagenversie is de Grand Cherokee reeds leverbaar vanaf 35.055,- exclusief BTW.