Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond
Postbus 107
1200 AC Hilversum
Tel: 035-6264100 Fax: 035-6240760
E-mail: knltb@knltb.nl
Homepage: www.knltb.nl


Amersfoort: 27 maart 2002

PAUL HAARHUIS IN DIENST VAN DE KNLTB

De KNLTB heeft met Paul Haarhuis (36) overeenstemming bereikt over zijn indiensttreding als Davis Cup en Fed Cup coach. Technisch directeur van de KNLTB Hans Felius en Paul Haarhuis zijn overeengekomen dat Paul al bij de eerstkomende Fed Cup ontmoeting als coach onderdeel zal uitmaken van het begeleidingsteam onder leiding van captain Tjerk Bogtstra. Dit toernooi waarbij de vrouwen strijden om promotie naar de wereldgroep heeft plaats van 21 tot en met 28 april in Turkije.

Voor de Davis Cup geldt dat hij als coach tot het begeleidingsteam zal toetreden op het moment dat hij zijn actieve tenniscarrière heeft beëindigd.

Naast de overeenkomst voor de aanstaande Fed Cup ontmoeting hebben de KNLTB en Paul Haarhuis de intentie uitgesproken minimaal tot en met 2004 in deze constructie te werken. Jaarlijks vinden evaluaties met de Technisch Directeur, captain, spelers en speelsters plaats.

Tjerk Bogtstra is blij met de aanstelling van Paul Haarhuis: 'Ik ben er van overtuigd dat Paul met zijn enorme kennis en ervaring een toegevoegde waarde heeft voor het functioneren van beide teams'.


---