amsterdam oud zuid

Inspraak over de notitie Laad- en en Losbeleid - een beleidsvoornemen

In de notitie wordt een aanzet gegeven dat moet leiden tot eenvoudig en helder laad- en losbeleid. In het voornemen zijn criteria geformuleerd waarmee:

* Ondernemers kunnen inschatten of het noodzakelijk is een laad- en losplaats aan te vragen.

* Het stadsdeel op een eenvoudige en heldere manier kan vaststellen of een aanvraag voor een laad- en losplaats gehonoreerd kan worden.

Naast criteria stelt de notitie een werkwijze voor hoe de gewenste informatie van de aanvrager(s) kan worden verkregen, waarmee vervolgens de noodzaak voor een laad- en losplaats kan worden bepaald.

De aanvrager voor een laad- en losplaats kan in principe zowel ondernemer als bewoner zijn. De toegewezen laad- en losplaats is niet bedoeld voor exclusief gebruik. Het is een algemene voorziening in de openbare ruimte die door iedereen die wil laden of lossen gebruikt mag worden.

Op 21 februari 2002 heeft het Dagelijks Bestuur van stadsdeel Amsterdam Oud Zuid de conceptnotitie "Laad- en losbeleid - een beleidsvoornemen" vrijgegeven voor inspraak. Deze notitie geeft een aanzet voor het toekomstige laad- en losbeleid voor het stadsdeel. Over de notitie wordt inspraak georganiseerd.

Wilt u meer weten:


* Klik hier voor het beleidsvoornemen laad- en losbeleid (pdf)
* Klik hier voor de samenvatting (pdf)

Inspraak:

Als u ook op het beleidsvoornemen wilt reageren, dan kan dat tot en met 24 april 2002.

Het stuk ligt vanaf 27 maart tot en met 24 april 2002 ter inzage bij onze informatiecentra aan de Karel du Jardinstraat 65 en Koninginneweg
1. Uw schriftelijke reacties kunt u sturen aan het Dagelijks Bestuur van Stadsdeel Amsterdam Oud Zuid, Postbus 51160, 1007 ED Amsterdam.

E-mailen kan ook naar stadsdeel@oudzuid.amsterdam.nl, o.v.v. "Inspraakreactie laad- en losbeleid".

(c) 26 maart 2002 stadsdeel Amsterdam Oud Zuid - colofon - disclaimer