ALPHYRA BENELUX BV

Alphyra introduceert eerste goedgekeurde GSM pinautomaat

Alphyra heeft de primeur, de eerste betaalautomaat via GSM is goedgekeurd door Interpay Nederland BV. De GSM Pinautomaat maakt PINNEN nu overal in Nederland mogelijk via het GSM netwerk (BEN en KPN). Hiermee voldoet Alphyra aan de grote vraag van ondernemend Nederland, naar pinautomaten die werken zonder vaste communicatieverbinding.
Alphyra gaat de Pinautomaten leveren aan bedrijven die thuisbezorgen, beurzen, evenementen, marktkramen maar ook aan gemeentes parkeerbeheer), overheidsinstanties (politie) en taxi bedrijven. Samenvattend is het nu dus mogelijk om overal en altijd te pinnen. Alphyra maakt elektronisch betalen hiermee bereikbaar voor iedereen en in elke situatie.

Ben (GSM-netwerk operator) zal haar netwerk voor dit nieuwe product gaan inzetten en verwacht hiervoor een grote marktvraag. Pinnen via het Ben-netwerk zal bedrijven een flexibeler betaalgemak en een hogere veiligheid van betalingsverkeer bieden.

KPN Mobile: 'In Nederland is mobiel betalingsverkeer mogelijk via het GSM netwerk van KPN Mobile. Hiermee wordt pinnen overal mogelijk. KPN Mobile verwacht dat met de introductie van GSM Pinnen het betalen met pin voor veel branches interessant zal zijn.'

Over Alphyra
Alphyra - geavanceerde transactie oplossingen(tm) behoort tot de top van Europese leveranciers van elektronische transactie diensten en faciliteiten.
Alphyra levert in heel Europa betaaloplossingen en pre-paid oplossingen voor banken, telecom providers, nutsbedrijven, retail en MKB. Alphyra levert diensten en producten voor de grootste telecom providers en banken in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Duitsland, Frankrijk, Sweden en de Benelux.
Bezoek www.alphyra.nl / www.alphyra.com voor meer informatie.

Over Ben
Ben Nederland B.V. is een aanbieder van mobiele communicatie. Ben heeft inmiddels ruim 1,2 miljoen actieve klanten en is in belminuten de derde aanbieder van Nederland. Ben biedt producten aan voor zowel privé als zakelijk gebruik. Met het verkrijgen van een UMTS-licentie heeft Ben reeds een belangrijke stap gezet op weg naar de derde generatie mobiele communicatie.

Voor meer informatie, Arno Mulder, Alphyra, Marketing, 020-4306728,
06-50632904, arno.mulder@alphyra.nl

28 mrt 02 19:06