Sdu Uitgevers

Samenwerking Sdu en Uitgeverij Lannoo

Sdu nv in Den Haag zal voor de verkoop en distributie van haar publicaties in België samenwerken met Uitgeverij Lannoo nv in Tielt. Het betreft dan met name de publicaties van Uitgeverij Nieuwezijds, Sdu Uitgevers en Academic Service.

In de afgelopen maanden zijn hierover besprekingen gevoerd en als onderdeel van de samenwerking is ook een overeenstemming bereikt over de overname op 1 april 2002 van Asdu International nv. Concreet gaat het over de overname van de marketing- en verkooporganisatie van Academic Service en Sdu in België, gevestigd in Mechelen. Bovendien staat Asdu nv in voor de verkoop en distributie van titels zoals Microsoft Press, Wrox en O' Reilly.

Sdu en Lannoo verwachten dat deze exclusieve samenwerking zal leiden tot versterking van de marktpositie op het terrein van computerboeken, managementliteratuur, onderwijs- en taaluitgaven. Sdu en Lannoo willen door gezamenlijke uitgeefprojecten op het terrein van onder meer taal en management de samenwerking verder uitbouwen.

Voor nadere informatie over de samenwerking kunt u contact opnemen met:
De heer Matthias Lannoo van Uitgeverij Lannoo tel: +32 (0)51424203 en De heer Sam van Oostrom van Sdu Uitgevers: tel: +31 (0)703789250.