Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - MOTORSPORT

Zelf ervaren wat endurorijden inhoudt? Dat kan binnenkort op de

Enduro Promotiedag

Op zaterdag 30 maart organiseert de KNMV in samenwerking met de ZAMC-Zelhem een enduro - promotiedag. Na een jaar onderbreking vanwege de MKZ-crisis, wordt deze promotiedag als vanouds in Zelhem georganiseerd. Deze dag is vooral bedoeld voor (jonge) motorrijders die nu eens zelf willen ervaren wat "enduro" nu precies inhoudt!

De ZAMC, bekend als organisator van maar liefst 23 edities "Jan van Beekrit '', heeft hiervoor een mooie, maar wel pittige route uitgezet van ongeveer 6 kilometer lengte, die alle onderdelen die bij de endurosport thuishoren (zoals de startproef, snelheidsproef, route- en tijdcontrole, tijdregistratie) in zich heeft.

De rit wordt overigens uitgezet rond het ZAMC clubgebouw nabij "De Langenberg "
(bij endurorijders zeer bekend) en vindt geheel op afgesloten terrein plaats, er wordt dus niet op de openbare weg gereden. Deelname met motorfietsen zonder kenteken (bijv. 125 cc crossers) is daarom ook mogelijk.

Nu aanmelden!

De promotiedag begint met de uitleg van de enduro reglementen, met aansluitend een verkenning van het parcours. Daarna wordt er een mini-enduro verreden. Ook deze keer zullen bekende endurotoppers aanwezig zijn voor uitleg en instructie. Ook de Dutch Enduro Promotiegroep is aanwezig met onder meer het bekende startpodium.

In het verleden was dit iedere keer weer een zeer geslaagde dag, waarvoor steeds veel belangstelling bestond. Daarom is het ook raadzaam dat liefhebbers zich zo spoedig mogelijk aanmelden bij de KNMV sportafdeling, Postbus 650, 6800 AR Arnhem, fax (026) 352 85 22, E-mail: sport@knmv.nl. Aanmelden kan tot uiterlijk 22 maart, maar wil je verzekerd zijn van deelname dan is het raadzaam je zo snel mogelijk aan te melden!

KNMV (Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging) Derk Evers - publiciteit, communicatie en marketing e-mail: d.evers@knmv.nl
Internet: www.knmv.nl
Tel: (+31) (0)26 35 28 510
Fax: (+31) (0)26 35 28 522
Postadres: Postbus 650 - 6800 AR Arnhem
Bezoekadres: Zijpendaalseweg 1 - 6814 CA Arnhem