Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 30-03-2002 Persberichten district Rijn & Venen, 13.15 uur

Verkeersongeval met letsel

WOERDEN Vrijdagochtend omstreeks 09.30 uur vond er op de Geestdorp een aanrijding plaats tussen een motorrijder en een automobilist. Hierbij raakten beide personen gewond.

De 20-jarige motorrijder uit Utrecht was samen met zijn vader een stukje aan het rijden op een gehuurde motor toen hij de bocht uitvloog. Hierbij gleed de motor tegen een personenauto bestuurd door een 31-jarige automobiliste uit Woerden. De automobiliste en de motorrijder zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Auto te water

KOCKENGEN Zaterdagochtend om 03.00 uur kwam een 55-jarige man uit Amsterdam op de Provinciale weg N 401 met zijn auto in het water terecht.

De man was nadat hij in het water terechtkwam uit de auto gekropen en met een nat pak richting de A2 gelopen. Daar troffen politieagenten de man ongedeerd aan. Ademanalyse wees uit dat de man 0,65 promille alcohol in zijn lichaam had. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Alcoholcontroles

WOERDEN - Op de Steinhagenseweg werd zaterdagochtend om 01.30 uur 25-jarige man uit Gouda aangehouden wegens het rijden onder invloed. De man werd door de agenten aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed. Na controle bleek dat de man 0,95 promille alcohol in zijn lichaam had. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

MAARSSEN Op vrijdagavond tussen 18.00 uur en 22.30 uur werd er op de Maarssenbroekse slag door de politie een alcoholcontrole gehouden. 230 Bestuurders hebben in het pijpje geblazen. Vier van hen hadden teveel gedronken. Tegen hen is proces-verbaal opgemaakt. Tevens bleek een van de vier, een 38-jarige man uit Hilversum, nog een gevangenisstraf open te hebben staan van 14 dagen en dat zijn rijbewijs reeds was ingenomen.