Motorcross Care/Donjoy Honda

PRESS RELEASE

OOK ROBBIE SKAGGS OP STAGE

De kans is groot dat het Hollandse motorcrossteam CARE/DONJOY HONDA tijdens de volgende Grote prijzen uit een kwartet zal bestaan. Een supergemotiveerde Antti Pyrhonen traint zich momenteel de naad uit zijn broek op zijn viertakt Honda om in het spaanse Bellpuig zeker niet uit de toon te vallen.

Zoals reeds eerder aangekondigd komt de Nieuw Zeelander Cody Cooper het komende weekend naar Nederland om er te testen bij het team. Nog voor Cooper op Amsterdam zal neerstrijken wordt de Amerikaan Robbie Skaggs reeds door Alfred Uytdewilligen op de rooster gelegd. Op eigen verzoek komt de Amerikaan over naar Nederland om zijn motorcrosstalent te bewijzen maar het wordt afwachten welke talenten hij in huis heeft.

Alfred Uytdewilligen : "Van de Nieuw Zeelander Cody Cooper weten we dat hij zeer getalenteerd is, moest Robbie Skaggs dat ook zijn bestaat de kans dat ook hij in het team wordt opgenomen en dat we naar vier rijders gaan". "De Amerikaan zal alleszins moeten bewijzen dat hij het kan alvorens hem een contract wordt voorgeschoteld maar de kans dat hij wordt aangeworven is meer dan bestaande". Bellpuig zou wel eens bepalend kunnen zijn voor beide rijders.

Groeten

Harry Borms
Pers en PR
Motorcrossteam
CARE/DONJOY HONDA

TUMIC research, Hanzestraat 4, 7006 RH DOETINCHEM, the Netherlands Tel: +31-314-391070 Fax: +31-314-354332 / +31-653-382201
Internet:: WWW.tumic.com e-mail: info@tumic.com