INFOLOOK

Max van Bochove nieuwe directeur Infolook

persbericht
2 april 2002

Max van Bochove treedt aan als directeur van Infolook

Zeist, 2 april 2002 Max van Bochove is per 1 april 2002 als directeur en aandeelhouder in dienst van Infolook getreden en zal samen met Maarten Toonders (oprichter) de directie vormen.

Max van Bochove (46 jaar) zal binnen Infolook een strategische rol vervullen en met name verantwoordelijk zijn voor het beleid, het algemeen management en consultancy / diensten op het gebied van kennismanagement.

De komst van Max van Bochove past binnen het vernieuwde businessmodel dat Infolook in de loop van dit jaar mede onder zijn leiding zal effectueren. Van Bochove zal sturing geven aan de uitwerking van het business plan en de operationele bedrijfsvoering van Infolook.

over Infolook
Infolook is specialist op het gebied van Content Fulfillment en e-Publishing, Content en Knowledge Management, Newsletters en i-Business Ventures. Infolook biedt pragmatische en baanbrekende oplossingen voor bovengenoemde gebieden, zowel voor grote als middelgrote ondernemingen.

over Max van Bochove
Max van Bochove heeft een indrukwekkende loopbaan afgelegd bij o.a. KPMG, waar hij in zijn toenmalige functies van Chief Information Officer en later Chief Knowledge Officer, verantwoordelijk is geweest voor o.a. IT-operations, kennismanagement projecten en beleidsvoering. Hij is o.a. de grondlegger geweest voor het eerste grootschalige intranet in Nederland, heeft concrete e-business ervaring en kan gekenschetst worden als een visionair pragmaticus.


03 apr 02 06:01