Mojo Concerts

Motel Mozaïque

Gastvrijheid..., zoals je je beste vrienden ontvangt als ze een weekend bij je langs komen...je kookt uitgebreid voor ze...je toont ze je lievelingsplekje in je eigen stad...je biedt ze een slaapplaats aan…

Het tweedaagse kunstenfestival Motel Mozaïque toont de ultieme mix van pop, dance, theater en beeldende kunst. Binnen het hoofdthema van Motel Mozaïque, gastvrijheid, is 'Slapen in Kunst' het meest bijzondere programma-onderdeel. Het publiek kan daadwerkelijk slapen in heuse kunstwerken, zoals de boomtenten van Dr Wapenaar.

Verder brengt Motel Mozaïque artiesten als Belle & Sebastian, Todd Terry, Evan Dando en Femi Kuti. Iedereen die het Motel binnenkomt, wordt gastvrij ontvangen. Het Motel biedt een rijk en veelkleurig Mozaïque aan verschillende kunstdisciplines. De artiesten worden uitgedaagd onbekende, nieuwe en bijzondere programma's te maken waarbij zij fungeren als inspirator, gastprogrammeur en het gezicht van Motel Mozaïque.

Motel Mozaïque vindt plaats op vrijdag 5 en zaterdag 6 april 2002 in Nighttown, de Rotterdamse Schouwburg en TENT. Centrum Beeldende Kunst te Rotterdam.

Pop / Dance

Geheel in stijl van Motel Mozaïque is het programma zeer open en breed. Bekende namen als Belle & Sebastian (pure, melancholische pop), Evan Dando (ex-Lemonheads), Tom Barman (dEUS-frontman) en Femi Kuti (funky afrobeat) worden afgewisseld met nog nieuwe en talentvolle gasten als David Kitt, Babyjohn, the Buff Medways, Relax, the Plan, Faultline, Jack Drag, Orishas en Blake Hazard.

Op het gebied van dance is het brede karakter van de programmering terug te vinden in de mix van de house-set van Todd Terry, de tango-dance van Gotan Project, de knallende beats van de Lo-Fidelity Allstars en de deephouse van Osunlade.

Theater / Beeldende kunst

Ook op het dit gebied gebeuren er vele, diverse en spannende dingen. Het onderdeel 'slapen in kunst' is een heel bijzonder onderdeel van het festival. Gasten van het motel kunnen overnachten in heuse kunstwerken. De zaterdagnacht is al helemaal uitverkocht!

Body-poppin' artists, dansers die hip hop en moderne dans mixen en bewegingstheater kan je onder andere op het gebied van theater in Motel Mozaïque verwachten.

Kaartverkoop

Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop via de bekende verkooppunten van Ticket Service Nederland (151 grotere postkantoren, 33 GWK's en de 12 grotere VVV-kantoren). Reserveren kan via 0900-300 1250 (99 cpm) en www.ticketservice.nl.

Op 5 en 6 april zelf is er kaartverkoop aan de kassa van Nighttown en de Rotterdamse Schouwburg. Resp. 010 436 12 10 en 010 411 811 0 of kassa@schouwburg.rotterdam.nl.

Prijzen: dagkaarten 5 of 6 april ¤ 21,50; passe-partout (exclusief overnachting) ¤ 38,50; overnachting 5 of 6 april ¤ 12,50. De hiervoor genoemde prijzen zijn exclusief reserveringskosten. Bij overnachting neem contact op met: joke@nighttown.nl