Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 5-04-2002 4e Persbericht van vrijdag 5 april 2002

Berichten uit de regio

Helmond: Aanrijding met gewonde
Vanmorgen omstreeks 11.20 uur, is op de Boerhavelaan een 83-jarige automobiliste uit Helmond bij een aanrijding gewond geraakt. De vrouw reed over de ventweg langs de Boerhavelaan komende uit de richting Jan van Brabantlaan. Ter hoogte van de Snelliusstraat wilde de vrouw keren en terug rijden. Zij verleende hierbij geen voorrang aan een personenauto bestuurd door een 40-jarige Helmondse automobilist die op de doorgaande weg reed. Deze kon een aanrijding niet meer voorkomen. Het slachtoffer raakte bekneld en moest door de brandweer uit haar auto gehaald worden. Zij is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Eindhoven: Aanhouding
Op de Bergstraat is vanmiddag om 15.10 uur een 28-jarige inwoner van Eindhoven aangehouden. De man wordt ervan verdacht kort ervoor, bij een tankstation aan de St. Bonifaciuslaan, getankt te hebben met een gestolen creditkaart. Hij is voor onderzoek overgebracht naar het bureau en inverzekering gesteld.

Eersel: Inbraak in een woning
In een woning aan de Grote Aardweg is vandaag tussen 08.00 uur en 18.00 uur ingebroken. Men kwam de woning binnen door verbreking van een raam aan de achterzijde. Uit de woning zijn een tv, video en een schotelantenne kastje weggenomen.

Helmond: Onder invloed
Op de Geldropseweg is vandaag omstreeks 18.50 uur een 28-jarige Helmondse automobilist betrapt op het rijden onder invloed. De ademanalyse gaf een alcoholpromillage van 0.60 promille aan. De verdachte kreeg een transactie van 190 euro en een rijverbod voor de duur van 2 uur.