REDONDO MUSICA

5e Internationale Samba Meeting

27 maart 2002
Van vrijdag 5 t/m 7 juli a.s. organiseert Redondo de 5e Internationale Samba Meeting; een must voor iedereen die geinteresseerd is in Braziliaanse muziek en dans.Dit jaar vindt het festival plaats op een fantastisch nieuwe lokatie; DeFabrique in Maarssen. Deze lokatie biedt de mogelijkheid om overdag in circa 10 verschillende zalen tegelijkertijd een workshop programma te bieden. Zowel beginners, half-gevorderden en gevorderden kunnen zich gedurende twee dagen bekwamen in workshops dans en muziek, gegeven door gerenommeerde Braziliaanse docenten.

Behalve aan muziek en dans, wordt ook uitgebreid aandacht besteed aan diverse Braziliaanse specialiteiten die te vinden zijn op het cateringplein met terras en de Mini Mercado Modelo (stands).

Het festival start met een daverende straatparade in het centrum van Amsterdam, gevolgd door twee festivaldagen in DeFabrique in Maarssen.
Op zaterdag 6 juli wordt een gevarieerd avondprogramma aangeboden in DeFabrique. In drie zalen vinden verschillende programma's plaats waaronder het traditionele hoogtepunt: het Samba Concours. Iedere sambaschool kan in principe deelnemen aan het concours, mits men zich van te voren opgeeft bij de organisatie. Een professionele jury zal de sambascholen beoordelen op hun presentatie en muzikaliteit. Het volledige programma wordt begin april 2002 bekend gemaakt.

De Samba Meeting leent zich ook uitstekend als
personeelsuitje.Speciale groepsarrangementen zijn verkrijgbaar voor bedrijven en instellingen.