AutoRai

29-3-2002

Lexus introduceert nieuwe garantielabels tijdens Occasion Evenement

Traditiegetrouw presenteren de Lexusdealers ook dit voorjaar weer een bijzondere collectie Lexus occasions. Dit keer staan alle Lexus vestigingen op vrijdag 5 en zaterdag 6 april in het teken van het Occasion Evenement.

Er wordt deze keer van de gelegenheid gebruik gemaakt om een uniek garantiesysteem te introduceren. Op de site www.lexus.nl krijgt u alle informatie over het Lexus assortiment en de aangeboden Lexus Occasions.

Het bekende Lexus-credo luidt The Art Of Perfection. Want wat goed is, kan altijd nog beter. Gold de garantie op Lexus occasions reeds jaren als benchmark in de branche, met de Lexus Premium Warranty wordt de dekking zelfs uitgebreid tot het niveau van de fabrieksgarantie. Daarnaast is er nu ook een specifieke occasiongarantie voor wat oudere (tot 9 jaar!) Lexus automobielen.

Kritische en veeleisende autokopers die bewust voor een gebruikte Lexus kiezen, omdat ze daarmee veel waar voor hun geld krijgen, zijn er met de vernieuwde garantielabels zeker van dat de ultieme occasion samengaat met de beste garantie.

Het Lexus Premium Warranty label is van toepassing op Lexussen tot 6 jaar oud, die maximaal 125.000 kilometer hebben gereden. Deze garantie biedt - net als de garantie op een fabrieksnieuwe Lexus - een volledige dekking. De garantie wordt drie jaar verleend tot een kilometerstand van 300.000 kilometer!
De Lexus Occasion Garantie voor Lexus automobielen van 6 tot 9 jaar oud met een kilometerstand van maximaal 125.000 kilometer, kent een iets beperktere dekking en geldt 1 jaar of 40.000 kilometer.

Uiteraard bieden de Lexus-dealers op 5 en 6 april aanstaande een ruime keuze aan speciaal geselecteerde Lexus occasions. Kom vrijdag 5 april (12.00 - 19.00 uur) en/of zaterdag 6 april (10.00 - 17.00 uur) eens langs bij de Lexus-dealer.