Gemeente Haarlemmermeer


* Persberichten


+ 2 april 2002

Onthulling bijzonder wim bergbankje aan bottelierpad

Mieke Blankers, wethouder verkeer van gemeente Haarlemmermeer, onthult op 5 april '02 het Wim Bergbankje aan het fietspad: 'het Bottelierpad'. Het Wim Bergbankje is vernoemd naar de heer Wim Berg als dank voor zijn jarenlange inzet voor de komst van het fietspad en als voorzitter van de Dorpsvereniging Zwanenburg-Halfweg.

De herdenkingsbank aan de heer Wim Berg is geplaatst in de bocht van het fietspad en geeft vanaf die plek een mooi uitzicht over 'de dorpen van Wim Berg'. Het bankje geeft voor fietsers en wandelaars de gelegenheid uit te rusten en te genieten van het uitzicht op de omliggende akkers en vliegtuigen die landen en opstijgen. Wim Berg is enige tijd geleden overleden.
U bent, op 5 april aanstaande, van harte welkom bij de onthulling van het Bergbankje door Mieke Blankers. Het programma ziet er op die dag alsvolgt uit:

10.00 uur ontvangst in cultureel centrum de Olm, Olmenlaan 141 te Zwanenburg
10.30 uur per fiets vertrek naar het Bottelierpad 10.45 uur wethouder Mieke Blanker onthult de Wim Bergbank 11.00 uur terug naar de Olm in Zwanenburg voor een borrel 11.45 uur einde programma

Bijzondere gast tijdens de onthulling is mevrouw Berg.

Aan deze tekst kunt u geen rechten ontlenen