Technische Universiteit Eindhoven

Agenda / Studium Generale

Vrijdag 5 april, 20.30 uur, AOR café, De Bunker

prijsuitreiking
Write Now! Eindhoven

In de afgelopen weken bogen de leden van de uiterst deskundige jury van de 1e Write Now! Eindhoven zich over 75 inzendingen. Op vrijdag 5 april maken zij de winnaar bekend van de schrijfwedstrijd, die georganiseerd wordt door Studium Generale TU/e en Passionate. De prijsuitreiking begint om 20.30 uur in het studentencafé de AOR (de Bunker) in Eindhoven. Naast de hoofdprijs worden ook 5 'troostprijzen' uitgereikt.

Tijdens deze avond vinden er optredens plaats van o.a.:
- Michelle van Dijk, de winnares van de 1e editie van Write Now! Rotterdam. Zij heeft inmiddels diverse publicaties op haar naam staan.


- Daniël Dee, dichter en samensteller van de bloemlezing Vanuit de lucht met poëzie van de nieuwste generatie Nederlandse dichters.
- Buiten Adem, winnaars van o.a. het Vers uit de Maas festival en makers van eigenzinnige rapmuziek .

De gastheer van deze avond is zanger/gitarist en tekstschrijver Jeroen Rozendaal. Hij maakt als cabaretier onderdeel uit van het duo Rozendaal/Van Alten en is redacteur van het tijdschrift voor experimentele letteren 'Sjees Wind-licht'.

Voor meer informatie en reserveringen:
www.passionate.nl
Passionate (Mariska Verhulst)
(t) 010 - 276 26 26
(e) gdmw@passionate.nl.

De jury bestaat uit: Giel van Strien (directeur Pa§ionate), Ernest van der Kwast (schrijver van columns, verhalen en toneelstukken), Michelle van Dijk, Vivian van Gaal (Studium Generale), Eugène Bals (student TU/e), Jan Smeets (stichting De Opwenteling, literaire org. en uitgeverij), Joep Huiskamp (cultuurbeleid TU/e) en Rob ter Steege (hoofd kunst en cultuur gemeente Eindhoven).