VSWEEPER

100 Procent bescherming tegen virusbesmetting via e-mail

Virusvrij communiceren voor consument en bedrijf

VSWEEPER STOPT VIRUSBESMETTING VIA MAILVERKEER

Met de explosieve groei van het mailverkeer, lopen steeds meer particulieren én bedrijven kans op een vernietigende besmetting van de PC. Elke dag verschijnen nieuwe virussen die vaak ongemerkt de PC binnendringen. In 86 procent van de besmettingen blijkt onomstotelijk dat het mailverkeer de bron is. Telavista biedt met vSweeper de oplossing voor dit probleem. Voor 2 euro per maand wordt al het mailverkeer met 100 procent zekerheid gescreend op virussen. Het mailtje wordt vernietigd waarna de geadresseerde én de zender bericht krijgen. Wie gebruik maakt van vSweeper, krijgt een gratis licentie voor de installatie en update van Kaspersky Anti Virus.

Eén simpele muisklik op de mail van een goede bekende kan een desastreuze uitwerking hebben. Wie in het verleden kennis heeft gemaakt met de consequenties van een onschuldig ogende 'loveletter', of de onlangs opgedoken varianten van 'MyLife' weet hoeveel kostbare productieve uren verloren kunnen gaan door een virusaanval. Ondertussen wijst de dagelijkse praktijk uit dat de installatie van een virusscanner niet voldoende bescherming biedt. De programmatuur veroudert snel en het ontbreekt gebruikers vaak aan tijd of kennis voor de reguliere update.

Automatisch
De PC-gebruiker is gebaat bij bescherming op twee niveau's. Een conventionele virusscanner op het werkstation en één op serverniveau. Wie gebruik maakt van de unieke vSweeper-service van Telavista, heeft de zekerheid dat het inkomende mailverkeer voortaan 100 procent virusvrij verloopt. Alle inkomende berichten worden vanaf de eigen provider automatisch doorgelinkt naar Telavista. Daar vindt de controle plaats. De mailbox blijft vanaf elke plek in de wereld toegankelijk. De vSweeper abonnee behoudt het eigen mailadres, de eigen provider en e-mailprogramma. Als tweede barrière op het werkstation volstaat een conventionele viruscanner. De installatie van vSweeper is met een paar muisklikken geregeld en kost slechts twee euro per maand, inclusief de licentie en update van Kaspersky Anti Virus.


---

Neem voor meer informatie over vSweeper contact op met: Naam: C. Klerks
Tel: +31-497-645395
Fax: +31-497-645502
Mail: info@vsweeper.com
Website: www.vsweeper.com


05 apr 02 11:16