Gemeente Wassenaar

Wassenaars collegeprogramma 2002 - 2006
05-04-2002

De college-onderhandelingen zijn afgerond. Gekomen is tot een collegeprogramma 2002-2006, dat de passende titel draagt: Voor Veiligheid en Continuïteit. In een zestal hoofdpunten legt het college haar visie daarin neer voor de komende vier jaar. Overeenkomstig de uitslagen van de verkiezingen, laten de lijsttrekkers eveneens weten rond te zijn met de portefeuilleverdeling. Voor alle volledigheid valt te melden dat de portefeuillehouders, de wethouders Van Dijk-Staats, Vriesendorp en Klooster 100% bestuurstaken op zich nemen, terwijl Hupkes, namens de PvdA & D66 zitting in het college neemt en 65% vertegenwoordigt, hetgeen overeenkomt met de verkiezingsuitslagen.

Op maandag 15 april a.s zal tijdens de raadsvergadering, de informateur, drs. Else van Dijk-Staats het collegeprogramma overhandigen aan de leden van de raad.

Al eerder is aangegeven dat het nieuwe college staat voor een goede voortgang en afloop van veel zaken die de komende jaren gestalte moeten krijgen: Centrum Noord, Bibliotheek, Zwembad, Onderwijshuisvesting, Den Deyl en als nieuw project, de aanpassing van het gemeentekantoor die nodig is voor een adequate dienstverlening.