Verdovende middelen en vuurwapen Noordwijkerhout (D1)
De politie heeft op donderdagmiddag, 4 april, bij een politieactie in een schuur aan de Gieterij een 37-jarige man uit Noordwijkerhout aangehouden op verdenking van het in het bezit hebben van en handelen in verdovende middelen. De politie trof bij de verdachte naast verdovende middelen ook een vuurwapen aan. De goederen zijn in beslaggenomen. De verdachte is na verhoor in verzekeringgesteld.

Diefstal uit bedrijf Katwijk (D1)
In een bedrijf aan de Noordzeepassage werd in de ochtend van vrijdag 5 april ingebroken. Men kwam het pand binnen door het slot van de achterdeur te forceren. De inbreker(s) nam(en) onder andere twee personal computers, twee laptops en diverse telefoons mee. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Controle illegaal camperen Noordwijkerhout (D1)
De politie heeft op vrijdag 5 april omstreeks 10.00 uur vier personen aangesproken op de Leidsevaart over hun illegaal camperen. De politie heeft hen doorverwezen naar een camping.

Diefstal uit bedrijf Alphen aan den Rijn (D3)
In een bedrijf aan de Foreestlaan werd in de ochtend van vrijdag 5 april ingebroken. Men wist het pand binnen te komen door de toegangsdeur open te breken. Het is nog onbekend wat is weggenomen.

Diefstal uit bedrijf Zoeterwoude-Rijndijk (D3)
In een bedrijf aan de Hoge Rijndijk werd tussen donderdag 4 april 21.00 uur en vrijdag 5april 07.00 uur ingebroken. Men kwam het pand binnen door een ruit van de voordeur in te slaan. Er werd gereedschap en een computer meegenomen.

Verkeersongeval Hazerswoude-Rijndijk (D3)
Bij een aanrijding tussen een scooter en een personenauto raakte de 18-jarige bestuurster gewond. De bestuurder van de auto, een 44-jarige Hagenaar, reed over de Rijndijk in de richting van Alphen aan den Rijn. Bij een inrit sloeg hij rechtsaf maar zag hierbij de tegemoetkomende scooterbestuurster uit Hazerswoude-Dorp over het hoofd. De scootterbestuurster liep schaafwonden op en pijn aan de armen.

Vrachtwagen kantelt Zwammerdam (D3)
Een gekantelde vrachtwagen op de Steekterweg op vrijdag 5 april heeft voor verkeersstremmingen gezorgd. Door nog onbekende oorzaak kantelde de vrachtwagen ongeveer 400 meter na de Alphense hefbrug. De Steekterweg is vanaf 14.15 tot ongeveer vanaf de brug tot aan de Crolusbrug in Bodegraven afgesloten geweest. De weg werd omstreeks 16.00 uur weer vrijgegeven. De chauffeur bleef ongedeerd.

--- einde berichten ---


Telefoon 071 - 5459800
Fax 071 - 5459326
Afkomstig van: Verboon, Yvette
Datum: 5 april 2002