Mercer Global Resource Center

Nieuwe naam, bekend gezicht: Mercer Human Resource Consulting Vanaf 8 april 2002 opereert William M. Mercer wereldwijd onder de naam Mercer Human Resource Consult

Nederland

Amstelveen, 5 April 2002

William M. Mercer opereert vanaf 8 april wereldwijd onder de naam Mercer Human Resource Consulting.

William M. Mercer is bekend als wereldleider op het gebied van retirement en employee benefits. In de afgelopen tien jaar is de kennis en ervaring van het concern op het gebied van consultancy zodanig verbreed dat relaties worden geadviseerd over de meest uiteenlopende human resource onderwerpen. De nieuwe naam geeft dan ook een beter beeld van het uitgebreide dienstenpakket dat aan haar relaties wordt aangeboden.

Frank Verschuren, Country Head van Mercer Human Resource Consulting in Nederland: "Onze dienstverlening breidt zich steeds meer uit in de breedte. Na pensioenen en actuarieel advies, hebben we ons ontwikkeld in de richting van een employee benefits organisatie. We streven ernaar om zowel in de markt van human resources als in die van employee benefits een triple A organisatie te zijn. Voor ons is de nieuwe naam een logische stap, die aangeeft dat we nog steeds doen waar we goed in zijn, maar ook dat we ons succes verder willen uitbreiden. We willen nieuwe markten aanboren en Mercer Human Resource Consulting ook in Nederland laten uitgroeien tot de provider of choice".

Tegelijk met de introductie van de nieuwe identiteit, lanceert Mercer www.MercerHR.com. Deze site geeft toegang tot het mondiale intellectuele kapitaal van het bureau, doe-het-zelf gereedschap voor HR professionals en producten die gebruikers online kunnen kopen.

Naast HR-dienstverlening biedt Mercer beleggingsadviezen aan organisaties en advisering aan financiers van pensioenregelingen. In verband daarmee zal de beleggingsadviespraktijk van het bedrijf de merknaam Mercer Investment Consulting dragen. Zie ook de website: www.mercerIC.com.

Mercer Human Resource Consulting is een mondiaal bedrijf dat organisaties ondersteunt hun bedrijfswaarde middels hun werknemers uit te dragen Met meer dan 13.000 werknemers in 40 landen die haar klanten wereldwijd bedienen is Mercer Human Resource Consulting onderdeel van Mercer Consulting Group, een volledige dochteronderneming van Marsh & McLennan Companies, Inc., die op de beurzen van New York, Chicago, Pacific (San Francisco) en Londen is genoteerd (tickersymbool MMC).

Op verzoek sturen wij u dit persbericht en/of het nieuwe logo graag per e-mail.

Website: www.mercerHR.com en www.mercerIC.com

Contacts: Marique Heydeman
Tel: +31 20 431 3784

marique.heydeman@mercer.com

Contacts: Simon van Vuure
Tel: +31 20 431 3707

simon.van.vuure@mercer.com