Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 8-04-2002 Persbericht district De Leijgraaf

GORDELCONTROLE, Veghel

Zondagmiddag zijn bij een autogordelcontrole 12 personen bekeurd omdat ze hun gordel niet omhadden. De controle was op de Erpsweg en de Frans Halsstraat in Veghel.

FIETSER GEWOND BIJ VAL, Uden

Zondagmiddag is een 45-jarige fietser uit Uden gewond geraakt bij een val. De man was op het Piusplein in Uden met zijn fiets ten val gekomen, waarbij hij letsel in het gezicht opliep. Waarschijnlijk heeft hij de macht over het stuur verloren en kwam hij ten val. Hij is overge-bracht naar het ziekenhuis in Veghel.

SNELHEIDSCONTROLE, Uden

Zondagmiddag zijn 11 bestuurders bekeurd omdat ze te hard reden op de Rondweg in Uden. Op deze weg mag 80 km/u gereden worden. De hoogst gemeten snelheid was 120 km/u.

MOTORRIJDER GEWOND BIJ ONGEVAL, Erp

Maandagmorgen is een 31-jarige motorrijder uit Mariahout gewond geraakt bij een ongeval. De man reed op zijn motor van Keldonk in de richting Erp over de Rijbeemd. Door nog on-bekende oorzaak is de man in de berm gekomen en tegen een boom gereden. Hij is net rug-letsel overgebracht naar een ziekenhuis in Veghel.

INBRAAK BEDRIJF, Veghel

h Afgelopen weekeinde is een diefstal gepleegd vanaf een bedrijf aan de Pater van de Els-enlaan in Veghel. De omheining rond het bedrijf werd vernield, waardoor men op het terrein kon komen. Vanaf het terrein werden enkele pallets met tuingrond en enkele tientallen houten tuinschermen gestolen. h Vanaf een terrein aan het Heuvelplein in Veghel is afgelopen weekeinde een blauwe Volkswagen Passat TDI gestolen. Het kenteken van de auto is 30-HN-RL.