Landelijk Platform HBO Verpleegkunde


Persbericht:
Forum: "Oog in oog met je toekomst!"
Korte aankondiging:

Oog in oog met je toekomst!

Forum: Oog in oog met je toekomst!
Hoe worden hbo-verpleegkundigen in de praktijk ingezet?

Plaats: Christelijke Hogeschool Ede
Organisatie: Landelijk Platform HBO Verpleegkunde

Kosten: 7 (studenten), 14 (overigen) bij betaling vooraf, toeslag aan de deur 5
Informatie en inschrijving: www.hboverpleegkunde.nl of forum@hboverpleegkunde.nl

Langere aankondiging:

Oog in oog met je toekomst!

Op dinsdag 9 april 2002 organiseert het Landelijk Platform HBO Verpleegkunde het forum "Oog in oog met je toekomst!". Het Landelijk Platform (LP HBOV) Platform zet zich in voor betere erkenning, vormgeving en profilering van de hbo-verpleegkundige. Daarbij pleit het LPHBOV onder andere voor een duidelijke functiedifferentiatie en een bijpassend salaris. Dit alles begint bij het bewust maken van studenten, hogescholen, hbo-verpleegkundigen en instellingen.

Het forum is een middel om van gedachten te wisselen over het beleid van instellingen, de invulling van de verschillende kwalificatieniveaus en de specifieke rol van de hbo-verpleegkundige hierin. Sommige instellingen zijn al ver met de invoering van de kwalificatieniveau´s, andere nog niet. Sprekers uit verschillende gezondheidszorginstellingen zullen ingaan op de manier waarop hun instelling vorm heeft gegeven aan alle kwalificatieniveaus en de inzet van hbo-verpleegkundigen, de visie achter hun keuze, en de voor- en nadelen er van. Dit zal uiteenlopende verhalen opleveren, waar tijdens de forumdiscussie over gediscussieerd zal worden. Het uitwisselen van ervaringen zal professionals in de gezondheidszorg aanzetten tot nadenken over hun eigen positie en houdt de discussie scherp.

Het forum zal gehouden worden in de Christelijke Hogeschool te Ede. De ontvangst is om 13.00, het forum start om 13.30 en zal sluiten om 17.00. Bij betaling vooraf is de toegangsprijs 7,00 voor studenten, en voor overigen 14,00. Toeslag voor betalen aan de deur is 5,00

Voor meer informatie en je aanmelding kun je terecht op www.hboverpleegkunde.nl of via email aan forum@hboverpleegkunde.nl, met vermelding van naam, adres, telefoonnummer en instelling.

Landelijk Platform HBO Verpleegkunde
a: Gastakker 284, 4817 XH, Breda
e: info@hboverpleegkunde.nl
i: www.hboverpleegkunde.nl

Datum persbericht: 09 februari 2002

---

Zie ook: Forum Informatie: Informatie over "Oog in oog met je toekomst!"
©2001 Landelijk Platform HBO Verpleegkunde