Ingezonden persbericht

P E R S B E R I C H T

EuroNet Internet stelt Patrick Rodijk aan als Sales Manager zakelijke markt

Amsterdam, 9 april 2002 - EuroNet Internet heeft Patrick Rodijk (32) benoemd als Sales Manager voor de zakelijke markt. Rodijk is in zijn functie verantwoordelijk voor de salesactiviteiten en de salesafdeling van het merk EuroNet Internet.

Rodijk was eerder in dienst bij Computer Task Group (CTG) als Business Unit Manager Telecom en Internet, waar hij een productgerichte strategie van de afdeling Sales en Marketing heeft ontwikkeld. Daarvóór was Rodijk ruim vijf jaar werkzaam bij Brunel als Commercieel Manager. Eerst heeft hij bij Brunel International de werkmaatschappij Brandstaff opgezet. Later heeft hij in dezelfde functie bij Brunel International NV de Business Unit Brunel Telecom opgestart. Verder heeft Rodijk gewerkt bij Psion, waar hij verantwoordelijk was voor de acquisitie van de PDA-markt.

"EuroNet Internet heeft de reputatie van een kwalitatief hoogstaand, zakelijk en betrouwbaar merk", aldus Rodijk. "Mijn uitdaging in deze functie is het uitbouwen van een efficiënte en toekomstgerichte salesafdeling. Hierdoor blijft EuroNet als stabiele ISP in de zakelijke markt een leidende en onderscheidende rol spelen als aanbieder van oplossingen voor mobiel en vast internet."

###

Over EuroNet Internet en Wanadoo
EuroNet Internet B.V. (www.euronet.nl) is een volledige dochteronderneming van Wanadoo S.A. Wanadoo S.A. is een van de grootste Europese internetbedrijven en de internetmediadochter van France Telecom. In Nederland biedt EuroNet Internet B.V. internetdiensten aan onder twee merken: Wanadoo voor de consumentenmarkt en EuroNet Internet voor de zakelijke markt.
Wanadoo biedt een volledig pakket van internettoegang aan consumenten, waartoe inbelabonnementen variërend van free tot flat-fee, en breedbandinternet (ADSL en Cable) behoren. Daarnaast levert de portal www.wanadoo.nl een keur van diensten en informatie verdeeld over thematische channels. De Wanadoo-portal staat in Nederland in de top-tien van meest bezochte websites.
EuroNet Internet verzorgt sinds 1994 producten en diensten voor de zakelijke markt, waaronder ADSL, netwerkkoppelingen en het hosten van websites. Internationaal telt Wanadoo S.A. ruim vijf miljoen actieve abonnees.