HET NET

Mobiele ontvangst Het Net met SMS-informatiediensten

Amersfoort, 9 april 2002 - Het Net lanceert vandaag SMS informatiediensten. Met deze nieuwe service kunnen klanten informatie over uiteenlopende onderwerpen ontvangen, in de vorm van SMS-berichten. Ook kunnen klanten via hun mobiele telefoon op de hoogte worden gehouden van ontvangen e-mailberichten. De informatieberichten zijn voor alle dagen van de week vooraf te bestellen. De SMS-dienst van Het Net ondersteunt mobiele bellers van alle mobiele operators in Nederland en biedt haar service tegen voordelige tarieven.

Via de website van Het Net of http://SMS.hetnet.nl is deze nieuwe dienst te bereiken. Hier kan de klant zich aanmelden om regelmatig berichten te ontvangen uit de categorieën nieuws, verkeer, weer en fun. Voor verkeer kan de gebruiker ook het tijdstip waarop hij de berichten wil ontvangen van tevoren instellen.
Door het opgeven van trefwoorden binnen een categorie, kan de informatie op specifieke voorkeur worden aangeleverd. De klant stelt dus zelf in welke informatie hij wil ontvangen. Ook informatie over ontvangen e-mailberichten kan via een trefwoordenfilter op onderwerp of afzender worden aangevraagd.

De informatiedienst van Het Net is mogelijk met alle mobiele operators en abonnementen (KPN, Vodafone, Telfort, Dutchtone en Ben). De dienst wordt tegen voordelige tarieven geboden, die variëren van EURO 0,12 tot EURO 0,35 (inclusief BTW) per SMS-bericht. Klanten van Het Net met een Regelmatig Surfen abonnement kunnen tot 10% korting krijgen op deze tarieven.

Het gebruik van de SMS-informatiediensten wordt via de vertrouwde maandelijkse factuur van Het Net verrekend. Gebruikers die geen klant zijn van Het Net kunnen zich gemakkelijk hiervoor aanmelden, om vervolgens gebruik te kunnen maken van de SMS-dienst. Het aan- en afmelden voor de berichtenservice kan op elk gewenst moment en op eenvoudige wijze. Aan afmelding is geen opzegtermijn verbonden.

Het Net werkt met meerdere informatie leveranciers samen om de verschillende SMS-informatiediensten aan te kunnen bieden.

Over Het Net
Het Net is een van de grootste internetaanbieders in Nederland en valt onder Planet Media Group, dochter van KPN. Het Net is van, voor en door mensen, met veel leuke ontmoetingsplaatsen en diensten. Het Net richt zich op een breed publiek en heeft als missie haar gebruikers zoveel mogelijk in staat te stellen dagelijks en op eenvoudige wijze ideeën en ervaringen uit te wisselen.