AutoRai

9-4-2002

Vier actiemodellen Suzuki

Suzuki heeft vier nieuwe actiemodellen geïntroduceerd. Op basis van de Swift, Wagon R+, Ignis en Jimny staan er sinds kort Special-uitvoeringen in de showroom.

Met deze vier actiemodellen doet Suzuki een handreiking naar automobilisten met een hang naar sportiviteit en stijl. In de Special-uitvoering combineren de Wagon R+, de Swift, de Ignis en de Jimny deze twee elementen tegen een aantrekkelijke prijsstelling.

Suzuki heeft de Specials vooral ontworpen om berijders nog meer te laten genieten van de auto van hun keuze. Fraaie lichtmetalen wielen, mistlampen voor scheppen een sportief elegante uitstraling. Fraaie metallic lak - in de kleur zwart, zilver of blauw - maakt de speciale Suzukis onopvallend opvallend. Een Special-embleem wijst op het exclusieve karakter.

Swift met pakket

De Swift Special is zeer compleet met elektrisch te bedienen ramen en centrale vergrendeling. De uitrusting is verder aangevuld met het Special pakket ( 699,-) dat bestaat uit een dakspoiler, 14-inch lichtmetalen wielen met Dunlop banden en mistlampen voor. De Special-uitvoeringen van de Wagon R+, de Ignis en de Jimny hebben een interieur met fraaie grijs/blauwe bekleding. Het in de voorstoelen geborduurde Specialembleem en de chromen deurgrepen binnen versterken het stijlvolle karakter. De Ignis Special en Jimny Special hebben bovendien nog een snelheidsmeter en toerenteller met zilverkleurige wijzerplaten en rode wijzers. De Wagon R+ onderscheidt zich extra dankzij een spoilerset rondom en een dakspoiler.

Veiligheid

ABS zit standaard op de Specials van de Ignis, Jimny en Wagon R+, waarbij deze laatste bovendien is uitgevoerd met actieve hoofdsteunen en zij-airbags. Dankzij de bijzonder complete veiligheidsuitrusting kunnen deze Specials van Suzuki zich meten met de top in hun klasse. De afstandsbediening voor de centrale vergrendeling is bij de Wagon R+, de Ignis en de Jimny geïntegreerd in de contactsleutel. Bij de Ignis Special is airconditioning standaard en wat betreft de Swift en de Wagon R+ is deze voorziening een optie.

De Special-uitvoeringen hebben zeer aantrekkelijke prijzen, waarbij een aantal modellen in aanmerking komt voor een stimuleringspremie die de overheid geeft voor zuinige en milieuvriendelijke autos.

Premie overheid
Wagon R+ 1.3 Special 12.318,- 275,-
Swift 1.3 Special 11.017,- + 699,- 775,-
Ignis 1.3 Special 3-d 13.838,- 275,-
Ignis 1.3 Special 5-d 14.338,- 275,-
Jimny 1.3 Special 15.498,-

(De genoemde prijzen zijn inclusief metallic lak)