Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Extra Tunesië-reizen van Holland International, Arke en FIT

Holland International, Arke en FIT hebben een Tunesië Special uitgebracht. Vanwege de groeiende vraag naar accommodaties in dit land zijn er extra hotelkamers en appartementen ingekocht in onder meer de plaatsen Hammamet, Sousse en Djerba. Deze voordelige arrangementen zijn bij elkaar gebracht in de Tunesië Special.

Tunesië ligt op slechts tweeëneenhalf uur vliegen van Amsterdam. De kleinste staat van Noord-Afrika is nog altijd zo'n vijf keer zo groot als Nederland. Dit zonovergoten land herbergt alle ingrediënten voor een zorgeloze en onvergetelijke vakantie. De landschappen zijn adembenemend: Tunesië heeft grassteppen, zoutmeren, bossen, bergen en natuurlijk grote woestijngebieden afgewisseld met uitbundig begroeide oases. Goudgele stranden scheiden het land van de azuurblauwe zee. Het is bovendien een land met rijke een cultuur en eeuwenoude tradities, schilderachtige dorpjes en een uiterst vriendelijke bevolking. In de stadjes zijn diverse historische bezienswaardigheden te vinden, zoals de overblijfselen van de Romeinse tijd in Sousse.

De flyer is geldig van 2 april tot en met 25 juni 2002. Er is keuze uit 8- en 15-daagse reizen en de vertrekdagen zijn op dinsdag en zaterdag. De prijzen beginnen bij euro 266 per persoon.

9 april 2002/12


Ingezonden persbericht