CONNEXXION

Innovatieve en unieke dienstverlening van zakelijke mobiliteit

HILVERSUM, 3 APRIL 2002 - Dinsdag 9 april 2002 om 10.00 uur is het zover. In perscentrum Nieuwspoort te Den Haag lanceert Mobility mixx BV, zelfstandige dochter van connexxion NV, de nieuwe manier van zakelijk reizen. Geen starre vervoerregeling meer die het gebruik van de (lease)auto of het openbaar vervoer voorschrijft, maar 'best of both worlds'. Per reis de afweging kunnen maken welk type vervoer het meest efficiënt is. Op dit moment maakt een aantal launching customers al gebruik van de flexibiliteit van Mobility mixx.

Met behulp van Internet en een aantal innovatieve producten kan de zakelijke mobilist voortaan gemakkelijker gebruik maken van verschillende vervoermiddelen. Soms met de auto, de trein, de taxi, de treintaxi, een poolauto of een huurauto. Mobility mixx haalt het beste uit verschillende vervoermiddelen en laat medewerkers van bedrijven kiezen en combineren. Bovendien maken de nieuwe producten van Mobility mixx een einde aan alle losse reisdeclaraties en zorgen ervoor dat de werkgever volledig inzicht krijgt in het mobiliteitsgedrag van haar medewerkers. Kortom, vrijheid in vervoer voor de werknemer en kostenbeheersing voor de werkgever.

Programma
10.00 uur Ontvangst
10.10 uur Opening door de heer Klaas Westdijk, voorzitter Raad van Bestuur connexxion N.V.
10.20 uur Film over Mobility mixx
10.30 uur Presentatie door de heer Ronald Postma, directeur Mobility mixx BV
10.45 uur Gelegenheid tot het stellen van vragen

U wordt van harte uitgenodigd om bij de persintroductie aanwezig te zijn.

Locatie
Perscentrum Nieuwspoort, Lange Poten 10, 2511 CL Den Haag.

Mocht u bij de persconferentie aanwezig willen zijn, wilt u dan zo vriendelijk zijn dit per e-mail (s.zwezereijn@connexxion.nl) of per fax (035 - 625 1699) door te geven aan Sandra Zwezereijn, afdeling corporate communicatie. Voor aanvullende informatie over de persconferentie kunt u telefonisch contact opnemen met Sandra Zwezereijn (telefoon 035 - 625 1643).


03 apr 02 11:00