IMCA GROUP

Minister Van Boxtel opent Colorful Radio

Minister Roger van Boxtel van Grotesteden- en Integratiebeleid zal morgen de nieuwe studio's van Colorful Radio openen. De landelijke multi-culturele zender Colorful Radio is een belangrijke kanshebber voor een plaats op de FM.

De Amsterdamse wethouder Ton Hooijmaijers (Economische Zaken) zal de opening opluisteren met een toespraak. Aansluitend is een feest rondom de thema's van de zender: wereldmuziek, soul en latin.

Colorful Radio ziet de aanwezigheid van de minister als belangrijke aanmoediging voor de multi-culturele zender. Rico de Keijzer, directeur van NRG, de eigenaar van Colorful: 'Dit bevestigt dat we nu echt serieus genomen worden. We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt Colorful Radio op de kaart te krijgen. Colorful Radio heeft geadverteerd op de voorpagina's van de landelijke dagbladen, we hebben een publieksactie gehouden met drieduizend reacties richting Kamerleden en we staan volop in de publiciteit - van 2Vandaag tot Radio 1. Dat minister Van Boxtel komt zien we als belangrijke steun in de rug voor onze multi-culturele zender.'

Op 9 april worden de nieuwe studio's geopend, maar ook gaat het nieuwe jingle-pakket van start en worden er weer live-programma's gemaakt. Plaats van handeling is de Jan Rebelstraat 20 in Amsterdam Osdorp, vanaf 17.30 uur. De minister wordt om 18.30 uur verwacht. Hooijmaijers spreekt om 19 uur.

NRG is eigenaar van Colorful Radio, de landelijke multi-culturele zender. NRG, de Nederlandse Radiogroep, is het zusterbedrijf van NTG, de Nederlandse Tijdschriftengroep - uitgever van bladen als Oor, Aloha, Jazz, Strictly en Squeeze. NTG is marktleider op het gebied van muziekbladen.
Colorful Radio heeft zes miljoen kabelaansluitingen met oa Amsterdam 97.4, Rotterdam 104.5, Almere 102.4, Utrecht 106.8, Groningen 99.9, Leeuwarden 90.9.

Colorful Radio is the Home of the Jammin' Classics

www.colorful.nl

Colorful Radio
Jan Rebelstraat 20
1069 CC Amsterdam
(020) 667-5600

Martin Bosma / Rico de Keijzer
directie NRG, de Nederlandse Radiogroep


08 apr 02 15:16