Groningen Airport Eelde


9 april 2002

Friezin krijgt vliegvakantie kado

Jeroen Meulendijks, directeur van Groningen Airport Eelde, overhandigde gistermiddag een blij verraste Tineke Liemburg uit Sintjohannesga een waardecheque voor een vliegvakantie voor twee personen. Deze vliegvakantie, hoofdprijs voor de winnaar van de kennistest op de beurs Vakantie! werd aangeboden door Groningen Airport Eelde en touroperator Sudtours.

Tineke Liemburg bezocht in januari dit jaar de beurs Vakantie! in de Martinihal in Groningen. Aangekomen bij de stand van Groningen Airport Eelde, besloot ze om mee te doen aan de prijsvraag. "De vragen waren best moeilijk, ik had nooit verwacht dat ik ze goed zou hebben. En dan win ik nog de hoofdprijs ook!". Tineke was dolenthousiast toen ze hoorde dat ze de vliegvakantie had gewonnen. Wanneer ze de reischeque gaat verzilveren, weet ze nog niet. Wel is al zeker dat ze met haar 13-jarige dochter gaat.

Na de feestelijke prijsuitreiking genoot Tineke met haar twee kinderen en oppas met volle teugen van een uitgebreide uitleg bij de luchthavenbrandweer en de rondleiding over de luchthaven. "Handig zo'n rondleiding! Als we straks op vakantie gaan vanaf Eelde, dan weet ik de weg alvast," merkte Tineke lachend op.Het was haar eerste kennismaking met Groningen Airport Eelde en ze was duidelijk onder de indruk. "Ik wist niet dat Eelde het zo dichtbij was, je rijdt er in een uurtje heen. En geen gedoe met parkeren, het is heel overzichtelijk allemaal. Fantastisch!"

Het wedstrijdformulier van Tineke Liemburg werd getrokken uit de meer dan 1.000 goede inzendingen. De winnaars van de 30 extra prijzen zijn inmiddels op de hoogte gebracht.