RANDSTADNEDERLAND

Midwaste kiest drie jaar lang voor Randstad

Midwaste kiest drie jaar lang voor Randstad
.Flexschil ondergebracht vanwege 30% inkoopvoordeel.

Midwaste heeft Randstad uitgekozen tot exclusieve leverancier voor het invullen van de personele bezetting. Midwaste, zes Brabantse en Gelders samenwerkende afvalbedrijven uit o.a. Nijmegen, Den Bosch, Tilburg en Roosendaal heeft deze opdracht aan Randstad gegund vanwege de kwaliteit van dienstverlening en de omvang van het flexwerkersbestand. Het contract heeft een looptijd van drie jaar. Door de gezamenlijke .inkoop. van flexkrachten hebben de bedrijven een inkoopvoordeel van 30%.

Maudie Derks, regiodirecteur van Randstad: .We zijn heel trots dat we deze opdracht gekregen hebben. Het ophalen van de vuilnis is een ondergewaardeerd beroep. Terwijl deze dienst, het mogelijk maakt dat wij allemaal prettig kunnen leven. Dat proberen we ook over te brengen aan onze flexwerkers en gelukkig lukt dat ons. Want wij kunnen in de totale flexbehoeften van de afvalbedrijven voorzien. En waar de flexkracht niet over de benodigde papieren beschikt, helpen wij deze persoon op te leiden, bijvoorbeeld bij Randstad Transportdiensten..

Randstad Nederland bv
Met ruim 3.000 medewerkers verspreid over zo'n 320 vestigingen neemt Randstad Nederland bv ruim veertig jaar een vooraanstaande plaats in als dienstverlener op het gebied van uitzenden en detacheren op de Nederlandse arbeidsmarkt. Onderdeel van Randstad Nederland bv zijn een achttal gespecialiseerde werkmaatschappijen. Deze werkmaatschappijen bieden maatwerkoplossingen voor specifieke klantengroepen (Randstad Callflex, Randstad Gezondheidszorg, Randstad Rentree, Randstad Mobiliteitsdiensten, P/Flex, BouwFlex, Randstad Transportdiensten en Randstad Outsourcing & Project Services). Voor meer informatie over Randstad Nederland: http://www.randstad.nl. Randstad Nederland bv maakt onderdeel uit van Randstad Holding nv.

Randstad Holding nv is gespecialiseerd in oplossingen op het gebied van flexibel werk en human resources diensten met groepsmaatschappijen in Europa en Noord-Amerika. De Randstad Groep is één van de grootste uitzendondernemingen in de wereld en is marktleider in Nederland, België, Duitsland en het zuidoosten van de Verenigde Staten. Randstad legt zich erop toe de vraag van individuele personen naar uitdagend en goed beloond werk op het juiste moment te koppelen aan de vraag van organisaties naar medewerkers van het juiste niveau en de juiste geschiktheid. De groep is actief onder de merknamen Randstad, Yacht, Capac Inhouse Services, Tempo-Team en Otter-Westelaken. Het aandeel Randstad Holding nv (Reuters: RAND.AS) is genoteerd op de Euronext Amsterdam, waar ook opties op de aandelen Randstad Holding worden verhandeld. Voor meer informatie over Randstad Holding: http://www.randstadholding.com.