Gemeente Den Haag

2002-04-10: Uitnodiging bezoek werkterrein Spui-Hofweg

Momenteel wordt hard gewerkt aan de herinrichting van het Spui (tussen Grote Marktstraat en Buitenhof), de Hofweg en de Kneuterdijk volgens het project De Kern Gezond. Wij willen u graag informeren over de voortgang van de werkzaamheden. Daarom nodigen wij u van harte uit voor een bezoek aan het werkterrein op donderdag 11 april 2002 van 10.00 tot 11.30 uur. U krijgt een deskundige rondleiding, waarbij het werk inhoudelijk wordt uitgelegd. U heeft hierbij gelegenheid tot het stellen van vragen. Verder ziet u de voorbereidingen voor het planten van de bomen. Deze bomen worden in het najaar geplant volgens een speciale methode. Deze methode is uniek in Nederland en wordt nog nergens gebruikt.

Archeologie en ondernemers
Ook ontdekt u wat er allemaal komt kijken bij de herinrichting van een bepaald gebied.
De afdeling archeologie van de gemeente geeft uitleg over de opgravingen in het gebied en laat zien wat er teruggevonden is uit vorige eeuwen.

De betrokken ondernemers van Spui-Hofweg zijn ook aanwezig. De ondernemers lichten toe hoe zij betrokken zijn en blijven bij de fasering van de werkzaamheden en hun bereikbaarheid daarin.

Waar?
Het verzamelpunt voor het bezoek aan het werkterrein is het Novotel aan de Hofweg.
Rond 09.30 uur wordt u daar verwelkomd met een kopje koffie, voordat de rondleiding begint. Voor uw veiligheid krijgt u ter plaatse een veiligheidsvest uitgereikt.

Graag zien wij u op donderdag 11 april a.s. voor het bezoek aan het werkterrein.

last update: 10 april 2002 ;pag.: 11995; auteur: 10;cat.: 17 Uw