CMG


PERSBERICHT

Toekenningen partnerships SAP

Centric KSI en Cap Gemini Ernst & Young Education Partners SAP

's Hertogenbosch, 11 april 2002 - SAP Nederland heeft voor de eerste keer Education Partners benoemd. Cap Gemini Ernst & Young is Education Partner geworden voor de Benelux-regio. SAP Nederland en Centric KSI hebben een intentieverklaring ondertekend voor de benoeming van Centric KSI als Alliance Partner Education van SAP. De benoemingen tot Education Partners onderstrepen het belang van de investering in resources en innovatiedoeleinden om de opleidingen van SAP-gebruikers in de Benelux te optimaliseren. Op die manier kunnen bedrijven maximaal rendement uit SAP-oplossingen halen.

Zowel Cap Gemini Ernst & Young als Centric KSI verzorgen al jarenlang hoogstaande, innovatieve maatwerkopleidingen die qua cultuur en werkwijze goed aansluiten bij SAP. Cap Gemini Ernst & Young biedt maatwerkopleidingen op het gebied van management consultancy en ICT. Centric KSI is gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerkopleidingen op het gebied van eindgebruikerstraining, e-learning en webbased training voor allerlei klanten in de ICT-branche.

Global Alliance Partner
CMG wordt benoemd tot Global Alliance Partner van SAP. Het bedrijf heeft een internationaal georiënteerde expertise in diverse marktsectoren en heeft aangetoond dat zij klanten internationaal kan ondersteunen op het gebied van onder andere Finance, Mobile Solutions en HR. Door deze benoeming maakt CMG deel uit van de tien toonaangevende partners van SAP voor EMEA.

Atos Origin is Alliance Partner van SAP geworden. Deze hoogste categorie partnership onderstreept de goede relatie die tussen beide organisaties is ontstaan. Atos Origin heeft een brede kennis van de SAP-processen en is met name gespecialiseerd in oplossingen zoals mySAP Business Intelligence (mySAP BI) en mySAP Supplier Relationship Management (mySAP SRM). Het bedrijf is bovendien benoemd als Special Expertise Partner voor mySAP Product Lifecycle Management (mySAP PLM) en als Vertical Expertise Partner voor de telecommunicatiebranche.

Partnerships
Andere nieuwe toekenningen zijn er voor Siemens als Hosting Partner en Constructive Dimension als Service Partner. Een compleet partneroverzicht is te vinden in een speciale bijlage in de persmap. Tevens kunt u actuele partners opvragen in de partner directory op http://www.sap.com/netherlands/partners/.

Over SAP
SAP is wereldwijd marktleider in e-business software-oplossingen. Met behulp van mySAP.com verbeteren mensen overal ter wereld hun relaties met klanten en partners, stroomlijnen zij de operaties en bereiken zij aanzienlijke efficiencyverbeteringen binnen hun toeleveringsketens. Op dit moment gebruiken ruim 17.000 bedrijven verspreid over meer dan 120 landen software van SAP. Het totaal aantal SAP-installaties is wereldwijd gestegen tot boven 44.500. Met dochterondernemingen in meer dan 50 landen genereerde SAP in boekjaar 2001 een omzet van EUR 7,34 miljard. Het bedrijf is genoteerd aan een aantal beurzen, waaronder de beurs van Frankfurt en de NYSE onder het symbool 'SAP'. Meer informatie over SAP is te vinden op www.sap.com.



CMG