Persberichten politie Rivierenland

---

Donderdag,11 april 2002

---

Diefstal uit bedrijf

In de nacht van maandag op dinsdag, 8/9 april, werd er vanuit een garagebedrijf in Andelst een drietal auto's ontvreemd ter waarde van ongeveer 100.000,- euro. Na het openbreken van een dubbele draaideur en het verplaatsen van een aantal auto's in en bij het bedrijf wisten de daders deze drie auto's van het terrein af te rijden. De politie is op zoek naar getuigen die die nacht iets bijzonders hebben gezien. De daders zijn vermoedelijk vrij lang bezig geweest met het ontvreemden van de drie auto's.

Diefstal personenauto

Op maandag 8 april werd er tussen 15.30 en 16.10 uur vanaf de Verbindingsweg te Herveld een zwarte Mercedes ontvreemd. Na het openbreken van een bedrijfsgebouw wist men de autosleutels te bemachtigen waarna men de auto wegnam.

Inbraak in complex tennisvereniging

Op dinsdagochtend 9 april werd ontdekt dat bij een inbraak in een complex van een tennisvereniging te Heteren de complete kluis was weggenomen. Na het forceren van een deur wist men het complex te betreden. De schade binnen was aanzienlijk, omdat men eerst geprobeerd heeft om de kluis binnen te openen. Toen dat niet lukte, heeft men deze meegenomen. In de kluis was een geldbedrag aanwezig.
---

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Politie Rivierenland
Postbus 21, 6900 AA Zevenaar
Internet: communicatie@politierivierenland.nl