Zakendoen in Vietnam

Zes Vietnam-deskundigen zijn op 12 april bij de kamer van koophandel in Lelystad. Tijdens een voorlichtingsochtend vertellen zij ondernemers over juridische aspecten, subsidies en de mogelijkheden en moeilijkheden bij het zakendoen met Vietnam.

Na een periode van economische en politieke impasse is Vietnam weer op de goede weg. Hoewel het nog altijd geen gemakkelijk land is om zaken te doen, biedt Vietnam goede kansen voor de Nederlandse exporteur en investeerder. In 2000 is een groot hervormingsoffensief in gang gezet, wat resulteerde in gunstige veranderingen in de wet op de buitenlandse investeringen. De akkoorden met de VS, het IMF en de Wereldbank hebben het vertrouwen van de buitenlandse investeerder verder hersteld, en maken de weg vrij voor een ingrijpende nieuwe ronde van hervormingen.

De ervaren ondernemer die kansen ziet en zich een goed beeld wil vormen van de eigen zakelijke mogelijkheden op de Vietnamese markt, heeft op 12 april de kans om zich in één ochtend door diverse deskundigen over alle aspecten te laten voorlichten. De bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 12 april van 09.30 tot ca. 13.00 uur bij de Kamer van Koophandel Flevoland in Lelystad. De deelnemersbijdrage is euro 75,-.