Ingezonden persbericht


Beste lezer van vitaal.nl,

Deze keer aandacht voor een interview met Jeltje van Nieuwenhoven in Het verhaal van..., de nieuwe rubriek Consument & Computer en voor Tuinieren.

MINDER DOMINANT DAN GEVREESD: JELTJE VAN NIEUWENHOVEN

Jeltje van Nieuwenhoven, de eerste vrouwelijke voorzitter van de Tweede Kamer. Dat ze ooit op deze plek zou komen, had ze niet kunnen denken. Nu tekent ze voor nog eens 4 jaar bij.

Over geduld en besluitvaardigheid, maar ook over kunst, het Friese platteland en besmetting door het leesbacil vertelt ze in een exclusief interview op vitaal.nl.

DE VOOR- EN NADELEN VAN DIGITALE FOTOGRAFIE
Aan kritische en toegankelijke informatie over computergebruik mankeert het nog wel eens. Alleen al daarom is de nieuwe rubriek van de Consumentenbond op vitaal.nl extra interessant. Vanaf april 2002 vindt u maandelijks een uitgebreid artikel onder Consument & Computer.

Deze keer: waarom zou u een digitale camera kopen als u al over een goede camera beschikt? De voor- en nadelen zet de kritische redactie op een rijtje.

OVER BIJEN EN BIJENTEELT
Een beetje bij verschijnt al vroeg in het voorjaar. Het zijn de dames onder de bijen die voedsel vergaren om het naar hun nest te transporteren. Het stuifmeel wordt vastgehouden tussen de haren, waarmee het bijenlichaam bedekt is. Zo start Bram Wolthoorn zijn tuincolumn van deze week.

Tot zover onze wekelijkse nieuwsbrief. Wij zien u graag terug op ons dagelijks wisselende magazine www.vitaal.nl,

Janneke Eigeman
hoofdredacteur