Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 12-04-2002 Persbericht district Aa & Dommel

TE VEEL GEDRONKEN, Berlicum

In de nacht van donderdag op vrijdag is een 29-jarige man uit Middelrode bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel had gedronken. De man kreeg een rijverbod van 7 uur en zijn rijbewijs werd ingevorderd. De controle vond plaats op de Sassen-heimseweg in Berlicum.

INBRAAK WINKEL, Boxtel

Afgelopen nacht is ingebroken in een winkel in de Rechterstraat in Boxtel. Even na 03.00 uur werden omwonenden wakker van glasgerinkel. Een ruit van de etalage bleek te zijn ingegooid. Uit de winkel werden enkele tientallen jassen gestolen. Doordat het alarm van de winkel afging werd de boven de zaak wonende eigenaar wakker. Toen hij beneden kwam, waren de daders al verdwenen.

RAMKRAAK WINKEL, Sint Oedenrode

Afgelopen nacht vond een ramkraak plaats bij een winkel aan de Heuvel in Sint Oe-denrode. Rond 04.30 uur werd met een auto en een container de etalage van de winkel geramd. Hierdoor werden zowel een ruit als een rolluik vernield. In de winkel werden enkele vitrinekasten vernield. Uit die kasten werden digitale camera`s en kleinbeeld camera`s gestolen. Bij de winkel bleef de auto waarmee de gevel geramd was achter. Deze bleek eerder in Nijnsel gestolen te zijn. De daders wisten in de richting van Kofferen te ontkomen.

MAN AANGEHOUDEN VOOR MISHANDELING EN VERNIELING, Vught

Vrijdagmorgen is een 37-jarige man uit Vught aangehouden. In een woning in Vught had hij zijn 78-jarige vader mishandeld. In de woning had hij de huisraad kort en klein geslagen. De man is voor verder onderzoek ingesloten.