VVD

29 mrt 2002 - Jaarlijkse Algemene Vergadering VVD

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 april aanstaande heeft de 55ste Jaarlijkse Algemene Vergadering van de VVD plaats in Veldhoven.

De 55ste JAV wordt op vrijdagmiddag om 14.00 uur officieel geopend. Aansluitend heeft een groot aantal interessante parallelsessies plaats. Bijvoorbeeld over gezondheidszorg en de uitbreiding van de EU. Wanneer u een parallelsessie wilt bijwonen, wordt u vriendelijk verzocht dit via het aanmeldingsformulier op de site kenbaar te maken. Vrijdagavond wordt u een afwisselend programma geboden met onder andere speeches van Bas Eenhoorn en Hans Dijkstal.

Zaterdag 13 april staat, na de huishoudelijke vergadering, voor het grootste gedeelte in het teken van de bespreking van het beleid van de VVD-fracties in Eerste en Tweede Kamer en Europees Parlement en spreekt de minister-president van Vlaanderen, Patrick Dewael, de vergadering toe.

Het volledige programma (inclusief een overzicht van de parallelsessies met bijbehorend aanmeldingsformulier) en vergaderstukken vindt u op de internetsite en is opvraagbaar op het algemeen secretariaat van de VVD, telefoonnummer 070-361 3061.

Kom ook!
Het congres is openbaar, kom dus ook naar (delen van) de JAV.

Lunch, diner of overnachting?
Indien u gebruik wilt maken van lunch, diner of overnachting, dient u dit van tevoren te reserveren. Op de site treft u hiervoor reserveringsbonnen aan, die u op kunt sturen of kunt faxen naar het algemeen secretariaat van de VVD.