Ingezonden persbericht


'LIVE' COMMERCIAL DOMMELSCH ICE TIJDENS 'EXCEPTION' IN HOTEL ARENA TONIGHT

Amsterdam, 05-04-2002. In Hotel Arena staat op 12 april een bijzonder feest op de programmering van de geheel vernieuwde club TONIGHT. Op deze avond maakt biermerk Dommelsch 'live' opnamen voor de TV-commercial van haar nieuwe produkt Dommelsch Ice. Het feest 'Exception' refereert aan de nieuwe slogan 'Voor Dommelsch maak je een uitzondering'. Het idee is bedacht door reclamebureau UbachsWisbrun.

In de icebier-commercial nemen vrouwen het heft in handen. Vandaar dat in het programma van Exception deze avond vooral vrouwen in de spotlights staan: achter de draaitafels, voor de schermen en op de dansvloer.

DJ Wannabeastar en Miss B-Have openen de avond in Room 011. Daarna draait DJ Debra (Players Inc), waarna Bart Thimbles, resident DJ van TONIGHT, de avond afsluit. Zoals gebruikelijk bij Gloria spelen er live muzikanten mee met de DJ. Tijdens Exception zijn dit Kalin Veliov en Martin Denev.

In Room 12 staan Mylene & Sophie en Elles & Kim op het programma. De twee duo's staan niet vaak achter de draaitafels, maar maken voor deze keer een uitzondering. In deze zaal krijgt het publiek vooral 'verboden discoplaatjes' te horen en luidt het thema: 'draaien is uit, plaatjes opzetten is in'.

In lijn met het thema van de Dommelsch Ice commercial is de dresscode 'exceptional'.

Alle informatie over Exception is na te lezen op www.hotelarena.nl.

Voor meer informatie over Hotel Arena en TONIGHT kunt u contact opnemen met Joyce van Otterdijk, 020-8502414 of joyce@hotelarena.nl.

Info over Dommelsch: René Bergmans (tel: 076 - 5252424 of rene.bergmans@interbrew.com)