Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 12-04-2002 Persberichten district Eemland noord, 10.00 uur

Rijden zonder rijbewijs

EEMNES- Op donderdagmiddag werd een 41-jarige automobilist uit Lelystad een bekeuring omdat hij zonder rijbewijs reed. Agenten zagen de man rijden over de Bramenberg en controleerden hem. Onderzoek wees uit dat de man al meerdere keren onder invloed van alcohol had gereden en hierbij was zijn rijbewijs afgepakt. Desondanks zat reed meneer toch weer in een auto, dit keer niet onder invloed maar wel zonder rijbewijs. De man kreeg hiervoor een bekeuring en kon zijn auto laten staan.

Alcoholcontrole

BAARN- Op de Amsterdamsestraatweg vond er van 19.45 tot 21.15 uur een alcoholcontrole plaats. In totaal werden hier 178 bestuurders gecontroleerd waarvan er 1 teveel gedronken had. De 46-jarige automobilist uit Soest blies op het bureau 1.25 promille. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Verkeersongeval

BAARN- Op dinsdagochtend vond er omstreeks 10.00 uur een ongeval plaats waarbij een 18-jarige fietser uit Baarn gewond raakte.

De vrouw fietste over de Oosterstraat en wilde vervolgens de Snipstraat inrijden. Vanuit de richting van de Reigerstraat kwam een nog onbekend gebleven automobilist aanrijden. De automobilist reed vervolgens de fietser aan en ze raakte gewond aan haar knie. De automobilist reed vervolgens door zonder zijn gegevens achter te laten.

De politie verzoekt eventuele getuigen van dit ongeval contact op te nemen met de politie van Eemland noord onder telefoonnummer 0900-8844.

Over de kop

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG Op donderdagmiddag vond er een ongeval plaats waarbij een man gewond raakte. De Bunschoter fietste omstreeks 17.10 uur over de Kuyperstraat en door onbekende oorzaak vloog hij over de kop en viel. Zijn 8-jarige dochter die bij hem op de fiets zat viel ook. De man uit Bunschoten raakte gewond aan zijn neus en werd vervoerd naar het ziekenhuis