Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 12-04-2002 Persberichten district Rijn & Venen, 10.20 uur

Men ziet ze vliegen

KAMERIK Op donderdag 11 april kreeg de politie de melding dat men iets aan een parachute uit de lucht had zien vallen.

Rond 16.50 uur werden politiemensen naar de Van Teijlingenweg gestuurd. Daar had een bewoonster een voorwerp aan een parachute naar beneden zien komen. Toen zij bij haar buurman advies ging vragen, vertelde hij dat hij alles wat uit de lucht kwam vallen eng vond en daarom werd besloten de politie te bellen. De politiemensen hebben de `Alien` ingeladen en naar het politiebureau overgebracht.

Bij onderzoek op het politiebureau bleek het om een radiosonde te gaan. Door de politiemensen werd contact gezocht met het KNMI. Daar bleek donderdagavond echter niemand aanwezig. Op vrijdag zal nogmaals contact met het KNMI worden gezocht.

Fietsster valt

VREELAND Op donderdag 11 april is een fietsster bij een val gewond geraakt.

Rond 13.05 uur fietste een 35-jarige vrouw uit Amsterdam met haar racefiets over de Boslaan in de richting van Oud-Over. Doordat zij per ongeluk met haar wielen iets naast de weg raakte, kwam zij ten val. Daarbij kwam zij met haar linkerbeen op één van de tandwielen terecht. Met een beenwond en diverse schaafwonden werd zij per ambulance naar het AMC in Amsterdam gebracht. Nadat de wond gehecht was en zij verder was behandeld, mocht zij het ziekenhuis verlaten.

Bromfietser gewond

MAARSSEN Op donderdag 11 april raakte een bromfietser gewond bij een aanrijding met een auto.

Rond 13.40 uur reed een 58-jarige automobilist uit Nieuw Lekkerland over de Maarsseveensevaart, komende uit de richting van Tienhoven. Op de kruising met de Herenweg sloeg de automobilist linksaf, maar zag daarbij een rechtdoor rijdende 16-jarige bromfietser uit Maarssen over het hoofd. Een aanrijding was het gevolg en de bromfietser kwam ten val.

De bromfietser is met vooralsnog onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis Overvecht in Utrecht overgebracht.