Ingezonden persbericht

Nieuw: Panda PerimeterScan,

de antivirus gateway oplossing voor bedrijfsnetwerken

Panda Software zal binnenkort Panda PerimeterScan lanceren, een nieuwe oplossing die de eerste lijn van bescherming biedt voor bedrijfsnetwerken en service-providers (xSP's).

Panda PerimeterScan biedt beveiliging tegen alle virussen en kwaadaardige programmeercode in HTTP-, FTP- en SMTP-verkeer over de hele lijn van de onderneming (firewalls, SMTP-gateways en proxy-servers), met een combinatie van de nieuwste antivirussoftware en content filtering technologieën. Deze oplossing detecteert en elimineert bedreigingen die afkomstig zijn van het Internet en onderscheidt zich vanwege zijn uitmuntende prestaties en de naadloze integratie met de DMZ (demilitarized zone).

Het programma wordt gekenmerkt door de volgende vernieuwende technieken:


· Detectie en eliminatie van onbekende virussen, door middel van een combinatie van heuristisch scannen, variabele gevoeligheidssettings en contentfilters, waarmee bedreigingen op afstand worden gehouden zonder dat de servercommunicatie daar nadeel van ondervindt.

· De allernieuwste performantie technologieën. De enige antivirussoftware die virussen in het geheugen in plaats van op schijf detecteert en desinfecteert.

· Panda's nieuwste, ultrasnelle scan-engine, ontworpen voor een minimale belasting van systeembronnen.

· Perfecte integratie met het beveiligingsbeleid van uw bedrijf, dankzij eenvoudige installatie, dagelijkse - incremental en volledig automatische - updates, logboekregistratie, real-time virus incident waarschuwingen en gecentraliseerd beheer.
Pedro Bustamante, International Marketing & Communication Director van Panda Software is ervan overtuigd dat "netwerk perimeter beveiliging in het beveiligingsbeleid van alle bedrijven een hoge prioriteit verdient. Met Panda PerimeterScan wordt er op effectieve en betrouwbare wijze in deze behoefte voorzien, dankzij een revolutionaire technologie die ervoor zorgt dat bedrijfsnetwerken buiten het bereik van virussen blijven."

Panda PerimeterScan bestaat uit de volgende modules, die afzonderlijk of als één pakket kunnen worden aangeschaft, al naar gelang de specifieke behoeften van het bedrijf:


· Panda PerimeterScan Firewall Edition

· Panda PerimeterScan Proxy Edition


· Panda PerimeterScan Qmail Edition


· Panda PerimeterScan Sendmail Edition
Panda PerimeterScan is gecertifieerd met betrekking tot compatibiliteit volgens de industriestandaarden voor onder meer Check Point's Firewall-1 (OPSEC) en StoneBeat SecurityCluster, een high availability oplossing voor content scanning servers.

Panda Software (http://www.pandasoftware.com) is een vooraanstaande internationale ontwikkelaar van antivirussoftware voor alle typen klanten: grote ondernemingen, het midden- en kleinbedrijf en thuisgebruikers. De 100% in-huis ontwikkelde technologie heeft reeds meerdere awards en kwaliteitscertificeringen ontvangen van wereldwijde erkende instituten zoals WestCoast Labs, ICSA en Checkmark. De combinatie van uitmuntende klantenservice en het beveiligingsconcept van bedrijfsnetwerken als een 24u/365d per jaar non-stop verzekering heeft een ommekeer teweeggebracht in de computerindustrie.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Bilbao, Spanje en het bedrijf heeft wereldwijd 45 vestigingen.

Patricia O'Brien
Marketing & Channel Manager

PANDA SOFTWARE

Mechelsesteenweg 311 - 1800 Vilvoorde
Tel.: +32 2 756 08 80 - 88 Support / Fax.: +32 2 253 32 24

Fellenoord 23 - PB 2020 - 5600 CA Eindhoven
Tel.: +31 40 233 35 01 - 02 Support / Fax.: +31 40 233 35 03

Web : http://www.pandasoftware.com

The only company in the world that provides you with technical support personnel 24 hours a day, 365 days a year and daily updates