Gemeente Den Haag

2002-04-04: Loterij op stadsboerderij Nijkamphoeve

Op zondag 14 april 2002 organiseert muziekvereniging St.Caecilia Loosduinen in samenwerking met Stadsboerderij Nijkamphoeve een loterij onder de titel "Schijt je rijk festijn". Muziekvereniging St.Caecilia Loosduinen viert haar 85-jarig jubileum en geeft op 5 oktober 2002 een groot concert. Om dit concert te financieren wordt op de Stadsboerderij Nijkamphoeve een "koeschijt"-loterij gehouden. De loterij begint om 13.00 uur op de stadsboerderij.

Loterij
Het weiland van de boerderij wordt in vakken verdeeld van 1 bij 2 meter en aan ieder vak is een lot verbonden. Om 13.00 uur wordt de koe losgelaten in de wei. De bedoeling is dat de koe een vlaai laat vallen in een vak. De plaats van de vlaai bepaalt wie de winnaar is.

Het winnende lot is 250,-- waard. Valt de prijs over 2 of meer vakken, dan wordt de prijs gedeeld. Alleen de eerste vlaai telt. Valt de vlaai op een onverkocht vak, dan wordt de prijs geschonken aan de CliniClowns. De loten kosten 1,-- per stuk en de meeste loten zijn al verkocht. Op de dag van de loterij, 14 april, zijn nog loten te koop op de stadsboerderij tot 12.45 uur.

Programma
De muziekvereniging St.Caecilia marcheert vanaf de Burgemeester Hovylaan door winkelcentrum Houtwijk naar het Florence Nightingalepark. Daar begint om 13.00 uur de loterij Stadsboerderij Nijkamphoeve. De prijs wordt direct aan de winnaar uitgereikt. Stadsboerderij Nijkamphoeve ligt op de hoek Escamplaan/Dedemsvaartweg.

last update: 5 april 2002 ;pag.: 11977; auteur: 112;cat.: 17 Uw