Gemeente Woudrichem

27/03/2002
Presentatie Integraal Veiligheidsplan gemeente Woudrichem voor de inwoners van Almkerk

Dinsdag 16 april aanstaande, 19.30 uur, 't Verlaat te Almkerk

Begin maart 2002 is de Wet dualisering gemeentebestuur in werking getreden. De kern van de dualisering van het gemeentebestuur is de ontvlechting van de gemeenteraad en het college van burgemeester en wethouders. Dit gebeurt door een scheiding in de functies en de bevoegdheden van de gemeenteraad en het college. Zo is bijvoorbeeld een wethouder niet langer tegelijkertijd raadslid en zal de gemeenteraad zich meer gaan toeleggen op zijn kaderstellende en volksvertegenwoordigende rol. De gemeenteraad zal dus in het vervolg vaker rechtstreeks contact met de bevolking onderhouden. Als eerste in de reeks contacten tussen gemeenteraad en burgers staat de presentatie van het Integraal Veiligheidsplan voor de inwoners van Almkerk op de agenda. Met de bedoeling dit plan om te zetten in concrete (voor te nemen) acties.

Wat is uw gevoel van veiligheid in uw eigen leef-/ en woonomgeving?

In het Integraal Veiligheidsplan is aangegeven hoe de gemeente denkt over veiligheid in en om de eigen woon- of leefomgeving. Wij willen hierover graag met u van gedachten wisselen. U bent dan ook van harte welkom bij een presentatie van het Integraal Veiligheidsplan op dinsdag 16 april a.s, om 19.30 uur in Sport- en Cultureel centrum 't Verlaat te Almkerk.

De avond staat onder leiding van burgemeester Van Harten. Na de inleiding zullen de leden van de commissie Openbare Orde en Veiligheid, bestaande uit de fractievoorzitters van de politieke groeperingen, samen met u een aantal facetten in kleine groepjes bespreken.Wij zijn benieuwd naar uw mening!

Voor meer informatie of een 'Integraal Veiligheidsplan in kort bestek' kunt u contact opnemen met Arno Mulder, tel. (0183) 30 81 93.

Wij stellen het op prijs als u ons voor 6 april aanstaande laat weten of u komt. Dit kunt u doen middels het uitprinten, invullen en opsturen van onderstaande antwoordcoupon. De antwoordcoupon kunt u kosteloos verzenden aan: Gemeente Woudrichem, Antwoordnummer 4602, 4250 XL WOUDRICHEM.

ANTWOORDCOUPON

Naam...............................................

Adres...............................................

Postcode/plaats....................................

Telefoon............................................

Ja, ik kom 16 april naar de presentatie van het Integraal Veiligheidsplan te Almkerk.
Ik kom met......personen.

U kunt bovenstaande gegevens uiteraard ook mailen naar gemeente@woudrichem.nl